Cercei argint Charming Colours

Argint 925, argilă polimerică

  • 159,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Livrare prin curier: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Îți plac stilurile florale, romantice, poate cu influențe boho chic, ai o ținută uni pe care cauți sa o scoți din anonimat, sau poate doar vrei să îți mai păstrezi primăvara alături, pentru încă o vreme? Ce zici de întregul an? Cerceii de argint Charming Colours sunt aliatul tău de nădejde, indiferent în care din aceste situații te regăsești. Și sigur multe altele. Doar imaginația ta este limita.

Creați integral de mână (handmade), petală cu petală, pe suport de argint, pentru ca orice ureche, oricât de sensibilă, să se bucure de cel mai bun tratament, cerceii de argint Charming Colours pot scoate oricând veselia la înaintare, în orice împrejurare, și pot da o nouă viață până și celei mai anoste ținute. Unde mai pui că printre puterile lor magice se numără și sporirea pozitivismului celor din jur, nu doar cea a purtătoarei. 

Nu se spune degeaba ca cel mai de preț accesoriu este zâmbetul; și garantăm că e mai ușor să zâmbești atunci când porți o bucățică de primăvară cu tine, oriunde ai merge. Bine, două. 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 14 mm sau 12 mm, lungime totala 24 mm, tortițe cercei inchise - sistem de inchidere leverback
Culori roz închis, galben, albastru, violet, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă