Cercei argint Cherry Blossom

(1 review-uri)
  • 129,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Fie că ești o romantică incurabilă, o iubitoare de primăvară, ori bărbatul din viața unei astfel de femei, ai ajuns exact unde trebuia! Lucrați integral de mână, cu cea mai mare atenție la detalii, pe suport de argint, cerceii Cherry Blossom te poartă înapoi în primele zile calde de primăvară, când florile parfumate de cireș se înșiră pe crengi, drept cei mai frumoși martori ai unei lumi proaspăt dezghețate.

În majoritatea culturilor, florile de cireș simbolizeaza fertilitatea, fericirea și sărbătoarea. În Japonia, ele sunt considerate flori naționale, reprezentând frumusețea, curtoazia și modestia. În China, florile de cireș reprezintă, în mod tradițional, frumusețea și sexualitatea feminină, însă sunt asociate și cu ideea puterii sau a dominării feminine. În cadrul limbajului chinezesc al florilor, florile de cireș sunt adesea un simbol al dragostei.

Astfel că dacă ai în viața ta o astfel de femeie, frumoasă și puternică, totodată, ori te regăsești chiar tu în descrierea de mai sus, e foarte probabil ca cerceii de argint cu flori de cireș să fie exact ceea ce cauți!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 18 mm, lungime totală 25 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback
Culori turcuaz, roz, maro
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Cherry Blossom

Pune o întrebare

Review-uri (1) Cercei argint Cherry Blossom

Scrie un review

Notă