Cercei argint copii Happy Unicorn

(6 review-uri)
  • 109,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Printre cele mai râvnite produse din portofoliul nostru, și încă pe una dintre pozițiile fruntașe, se află fără doar și poate cerceii Happy Unicorn. Rupți parcă direct din lumea vatei de zahăr, deosebiți și veseli, așa cum îi stă bine oricărei bijuterii menite să poposească la urechea puiului tău, cerceii cu unicorni coloraţi se vor asorta cu ușurință oricărei ținute ale micii domnișoare, atrăgând totodată, doar priviri admirative. Să nu zicem invidioase, ca să păstrăm magia.

Lucrați integral manual, pe suport de material nobil, blând chiar și cu cea mai sensibilă piele, cerceii din argint Happy Unicorn sunt mai mult decât o bijuterie - pot fi un prieten de nădejde, un aliat curajos sau un protector magic. Cert e că vor deveni instantaneu preferații oricărei domnișoare iubite din viața ta, pe care vei alege să o răsfeți cu așa cadou.

Iar pentru că suntem siguri că sunt printre voi și destule doamne care ar aprecia să aibă în colecție așa minunăție colorată, vă anunțăm că mai facem "concesii" în adaptarea acestui model și pentru adulți, dacă ne contactați în acest sens.

Acest produs se poate personaliza în combinațiile de culori preferate. Pentru personalizare, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro

Acesta este un produs realizat manual (handmade), datorită afişării culorilor pe diferite ecrane pot exista mici diferențe de culori în comparaţie cu imaginile de mai sus.

Specificaţii şi detalii despre acest produs
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 12 mm, lungime totală cercei 29 mm, tortițe cercei inchise - sistem de inchidere leverback
Culori albastru deschis, alb, albastru, mov, roz, negru, auriu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint copii Happy Unicorn

Pune o întrebare

Review-uri (6) Cercei argint copii Happy Unicorn

Scrie un review

Notă