Cercei Playful Owls

Argint 925, design şi decorare handmade argilă polimerică

  • 119,00 Lei
Disponibilitate: În stoc
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Lasă-ne să ghicim. Posesoarea unei personalități jucăușe și joviale, sociabilă . Îi plac culorile, natura, jocul și... bufnițele. Ei bine, ai găsit un produs special: cerceii pentru copii Playful Owls pe structură de argint!

Cromatica bogată, veselă și pastelată, forma versatilă și simbolul reprezentat, fac din cerceii pentru copii Playful Owls o alegere inspirată atât pentru copii, cât și pentru adulți. Iar în calitate de cadou, vă garantăm că vor fi de impact pentru orice domnișoară cu suflet colorat, indiferent de vârstă. 

Persoanele cu înclinații spirituale vor recunoaște, dincolo de bijuteria adorabilă, lucrată integral de mână, și simbolistica ascunsă, bufniță fiind și o reprezentare importantă a înţelepciunii şi cunoaşterii, în diverse mitologii. Conform vechilor învăţături Feng Shui, simbolul acestei păsări poate atrage inclusiv bunăstarea şi confortul. Purtarea acestor bijuterii, accesorii sau piese vestimentare se explică și prin raportarea la un obiect-talisman, aducător de noroc. Amerindienii purtau simbolul bufniței în costumaţia de zi cu zi pentru a se păzi de accidente şi a îndepărta spiritele rele, la fel cum grecii au desemnat-o reprezentanta înţelepciunii, a cunoaşterii şi intuiției.

În ceea ce ne privește, însă, știm sigur că cerceii cu bufniță Playful Owls sunt foarte frumoși, atent lucrați și calitativi.

 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Recomandare copii peste 4 ani, adolescenţi şi adulţi
Materiale Argint 925, design şi decorare handmade argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 12 mm, lungime totală cercei 20 mm, tortițe cercei inchise - sistem de inchidere leverback
Culori roz prăfuit, roz, albastru, alb, negru, portocaliu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review