Cercei Blue Rocking Stones

  • 169,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

(1 review-uri)

Fără TVA: 169,00 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare. 

Dincolo de strălucirea cristalelor cu care sunt decorați integral, forma inedită a cerceilor Rocking Stones îți trădează stilul nonconformist, spiritul rebel și caracterul neîmblânzit, creionând astfel un produs desăvârșit, îndrăzneț și extrem de elegant, care nu se poate abține de la a ieși în evidență, de fiecare dată. 

Asortate unei ținute chic, rafinate și provocatoare, aceste strălucitoare accesorii statement te vor scoate cu succes din zona de confort, dar și din cea a anonimatului, într-o clipită. 

Cerceii Rocking Stones sunt inediți, finuți, decorați integral manual și impecabil lucrați, bifând astfel unele dintre caracteristicile definitorii oricărei bijuterii must-have.  Îndrăznește să fii altfel, păstrând dragostea pentru calitate, rafinament și strălucire la cele mai înalte standarde! 

Materiale: Argint 925, cristale albastre
Dimensiuni şi detalii tehnice: cercei scurti: lungime 27 mm, cristal pe lob 8 mm, lățime 17 mm, sistem de închidere cu șurub; cercei cu lanț: lungime 5 cm, cristal pe lob 8 mm, lățime 17 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori: cristale Swarovski albastre
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Adela Sandu - 04.06.2019

Am ales varianta scurta fara lant, sunt deosebiti, mai frumoosi in realitate. Multumesc Atelier.

Scrie un review