Cercei Moonlight Rocking Stones

Argint 925, cristale, ciment pentru bijuterii

  • 169,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 169,00 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint Moonlight Rocking Stones cu cristale sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare, potriviți pentru o mireasă rafinată dar și pentru orice apariție demnă de atenţie.

Dincolo de strălucirea cristalelor cu care sunt decorați integral, forma inedită a cerceilor cu cristale Moonlight Rocking Stones îți trădează stilul nonconformist, spiritul rebel și caracterul neîmblânzit, creionând astfel un produs desăvârșit, îndrăzneț și extrem de elegant, care nu se poate abține de la a ieși în evidență, de fiecare dată. 

Asortate unei ținute chic, rafinate și provocatoare, aceste strălucitoare accesorii statement te vor scoate cu succes din zona de confort, dar și din cea a anonimatului, într-o clipită. 

Cerceii de argint cu cristale Rocking Stones sunt inediți, finuți, decorați integral manual și impecabil lucrați, bifând astfel unele dintre caracteristicile definitorii oricărei bijuterii must-have.  Îndrăznește să fii altfel, păstrând dragostea pentru calitate, rafinament și strălucire la cele mai înalte standarde! 

Materiale: Argint 925, cristale, ciment pentru bijuterii
Dimensiuni şi detalii tehnice: cercei scurti: lungime 27 mm, cristal pe lob 8 mm, lățime 15 mm, sistem de închidere cu șurub; cercei cu lanț: lungime 5 cm, cristal pe lob 8 mm, lățime 15 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori: cristale Moonlight
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs insotit de factura si garantie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review