Cercei Pure Romance

Argint 925, cristale sticlă

  • 179,00 Lei

Primește o reducere de 15% REDUCERE acum. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a obține codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

(1 review-uri)

Fără TVA: 179,00 Lei

Lucrați pe bază de argint, decorați integral manual în formă de lacrimă, cu migală și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint Pure Romance sunt sugeraţi unei mirese care dorește să emane eleganță, rafinament și, totodată, prospețime.

Fie că se apropie ziua cea mare sau poate cauți un cadou absolut deosebit pentru o persoană foarte apropiată, cerceii din argint și cristale Swarovski Pure Romance pot fi o alegere pentru o viitoare mireasă.

Aspectul manual prin care sunt realizați, împreună cu aspectul somptuos și forma delicată, pot face din această piesă de bijuterie statement o adevărată operă de artă, așezată la urechile unei doamne cu adevărat norocoase.

Ca piesă originală unicat, prin caracterul tehnicii individuale de producție manuală, cerceii de argint cu cristale Swarovski Pure Romance pot acompania cu mândrie o rochie simplă și delicată, chiar alături de un pandantiv asortat, sau una ceva mai sofisticată, dacă se optează pentru un decolteu neaccesorizat.

Materiale: Argint 925, cristale sticlă
Dimensiuni şi detalii tehnice: lățime 10 mm, lungime totală 35 mm
Culori: cristale din sticla
Ambalaj: cutie de bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Boer Maria Diana - 12.07.2019

Pasiune, talent, arta, finețe sunt prea putine cuvinte pentru a descrie tot ce inseamna cerceii comandati pentru cea mai importantă zi din viața mea, mulțumesc din suflet, Atellier Wearable Art lucreaza cu sufletul si asta se simte!

Scrie un review