Cercei argint cu șurub Colours

  • 74,00 Lei65,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Micuți, delicați, cu flori și cum nu se poate mai colorați, cerceii de argint Colours sunt atât de versatili, încât asortarea lor este, într-adevăr, o joacă de copil. Și fiindcă știm cu toții ca imaginația debordantă este unul din punctele forte ale micilor prințese, cerceii de argint Colours sunt potriviți atât doamnelor cât și micilor domnișoare. Ei pot fi comandați într-o gamă largă de culori și combinații, menite să satisfacă orice gând năstrușnic și orice vis pufos.

Suportul de argint și modelul floral, creat manual, petală cu petală, sunt completate cu pricepere de strălucirea pietrelor Swarovski, oferindu-ți drept rezultat un produs de cea mai înaltă calitate, atrăgând privirile celor din jur.

Acest produs se poate personaliza în combinațiile de culori preferate. Pentru personalizare, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 10 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori combinații de câte două culori: albastru sidef și mov, roșu și alb, roz și portocaliu, albastru și roșu, verde mentă și albastru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu șurub Colours

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu șurub Colours

Scrie un review

Notă