Cercei argint Enchanted Flowers

  • 139,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii de argint Enchanting Flowers sunt frumoși, colorați și unici precum spiritul tău! Atât de primăvăratici cât să lumineze orice încăpere, atât de inediți cât să însuflețească orice ținută, atât de versatili cât să nu fie nevoie să te desparți de ei, indiferent ce stil ai aborda. Atât. Și nimic mai mult. 

Ca toate celelalte produse pe care le poți regăsi pe acest site, cerceii de argint cu flori Enchanting Flowers sunt lucrați integral de mână, cu pasiune și pricepere, din materiale de cea mai bună calitate și cu maximă atenție acordată fiecărui detaliu. Prin procesul amplu de creație se asigură unicitatea fiecărui produs, nicio lucrare neputând fi recreată cu fidelitate de 100%. Spre deosebire de multe alte domenii însă, aici trăim avantajul de a nu fi nevoie de fidelitate - ba chiar din contră - când vine vorba de micile și prețioasele noastre bijuterii. Niciodată nu ți-a stat mai la îndemână un cadou mai inspirat, meșteșugit cu dragoste special pentru viitoarea sa purtătoare. Așa că ce mai aștepți?

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 18 mm, lungime totală 30 mm, tortițe închise - sistem de închidere leverback, bază rotundă mobilă
Culori albastru-turcuaz, roz, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Enchanted Flowers

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Enchanted Flowers

Scrie un review

Notă