Cercei argint Happy Wish

Argint 925, argilă polimerică

  • 98,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Sărbătorile vin, sărbătorile vin... Ei bine, știm tu toții că orice Crăciun vine cu miros de brad și portocale, cu căldura familiei, a sobei și a vinului fiert, cu bucuria cadourilor de sub brad, cu pregătiri și anticipație. De multe ori, însă, suntem siliți să recunoaștem că sărbătorile au și acea latură care nu e nicidecum despre calm și relaxare, despre conectare și căldură, ci mai mult un maraton de întrebări, dubii și muncă de documentare, în căutarea cadoului perfect pentru fiecare dintre membrii familiei. Ei bine, ce-ar fi dacă am putea să te scăpăm de măcar una dintre aceste alergături?

Cerceii de argint Happy Wish, lucrați integral manual, cu dragoste și pricepere, sunt festivi și perfect asortabili cu rochia aia roșie pe care o adoră și care îi vine ca turnată, cu personalitatea ei veselă și cu spiritul de sărbătoare.

Orice doamnă sau domnișoară ar merita așa răsfăț! Asta chiar de alegi să ți-l oferi de una singură - că doar cine poate ști mai bine ce ne dorim decât noi însene - ori ai în viața ta un bărbat de-a dreptul inspirat, niciodată nu a fost mai accesibil un astfel de cadou. Cerceii Happy Wish sunt melanjul perfect între materiale de calitate, migala handmade-ului, cromatica festivă și versatilitatea acordată de stilizarea simbolurilor, ce îi face să poată fi purtați fără emoții și în afara sărbătorilor de iarnă.

 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 10 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori alb, roșu, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review