Cercei argint Happy Wish

Argint 925, argilă polimerică, cristale, mărgele sticlă

  • 98,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 98,00 Lei

Sărbătorile vin, sărbătorile vin... Ei bine, știm tu toții că orice Crăciun vine cu miros de brad și portocale, cu căldura familiei, a sobei și a vinului fiert, cu bucuria cadourilor de sub brad, cu pregătiri și anticipație. De multe ori, însă, suntem siliți să recunoaștem că sărbătorile au și acea latură care nu e nicidecum despre calm și relaxare, despre conectare și căldură, ci mai mult un maraton de întrebări, dubii și muncă de documentare, în căutarea cadoului perfect pentru fiecare dintre membrii familiei. Ei bine, ce-ar fi dacă am putea să te scăpăm de măcar una dintre aceste alergături?

Cerceii de argint Happy Wish, lucrați integral manual, cu dragoste și pricepere, sunt festivi și perfect asortabili cu rochia aia roșie pe care o adoră și care îi vine ca turnată, cu personalitatea ei veselă și cu spiritul de sărbătoare.

Orice doamnă sau domnișoară ar merita așa răsfăț! Asta chiar de alegi să ți-l oferi de una singură - că doar cine poate ști mai bine ce ne dorim decât noi însene - ori ai în viața ta un bărbat de-a dreptul inspirat, niciodată nu a fost mai accesibil un astfel de cadou. Cerceii Happy Wish sunt melanjul perfect între materiale de calitate, migala handmade-ului, cromatica festivă și versatilitatea acordată de stilizarea simbolurilor, ce îi face să poată fi purtați fără emoții și în afara sărbătorilor de iarnă.

 

Materiale: Argint 925, argilă polimerică, cristale, mărgele sticlă
Dimensiuni şi detalii tehnice: Cercei cu tijă: diametrul 10 mm, sistem de închidere cu dop/fluturaș de argint ; Cercei cu tortițe: lungime 5 cm, lățime 1,4 cm, sistem de închidere cu tortițe cârlig
Culori: alb, roșu, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii sau ambalare cadou
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review