Cercei Midnight Onix

Suport şi tortiţe din argint 925, argilă polimerică, margele semipretioase onix

  • 159,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Cerceii Midnight Onix sunt o broderie inedită, innobilată cu mărgele din pietre semiprețioase de onix negru, surprinsă în aceste două mici opere de artă diafană.

Contrastul puternic între fundalul sobru, de culoare închisă, și caracterul vesel, jovial și delicat al florilor colorate modelate în punctul de atracție central, creează un tablou complet, absolut vibrant, de influență aproape renascentistă. Efectul estetic al cerceilor Midnight Onix poate fi imposibil de trecut cu vederea, aceștia reprezentând niște accesorii capabile să schimbe percepția privitorului asupra unui ansamblu vestimentar.

Minunat de asortat unei ținute monocrome, all black, sobre sau elegante, cât și unei rochii vaporoase, cu aer boem, cerceii Midnight Onix se bucură de un maxim efect, de fiecare dată, și in orice combinație ar fi puși la încercare. Caracterul lor puternic, tema romantică și forma versatilă, delicată și extrem de feminină, pot reprezenta un potențial cadou cu adevărat inspirat pentru orice doamnă sau domnișoară îndrăgostită de artă, flori, și accesorii unicat.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale suport şi tortiţe din argint 925, argilă polimerică, margele semipretioase onix
Dimensiuni şi detalii tehnice lungime 5 cm, lățime 1,4 cm
Culori negru cu rosu, roz, auriu, albastru, violet, alb, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii gratuită
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review