Cercei argint Red Infinity

Argint 925, argilă polimerică, cristale

  • 169,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Cerceii de argint Red Infinity de-abia așteaptă să accesorizeze cu stil ținuta oricărei femei moderne, care nu evită să iasă în evidență, cu fiecare nouă ocazie potrivită. Frumusețea și delicatețea florală se împletesc de minune cu stilul inedit în care sunt lucrați și cromatica îndrăzneață, creând un melanj perfect de caracteristici care te vor scoate, fără doar și poate, din anonimat.

Lucrați integral de mână, cu deosebită pricepere și atenție la fiecare detaliu, pe suport dublu din argint și înnobilați cu subtila strălucire a pietrelor Swarovski, cerceii de argint cu flori Red Infinity se vor dovedi a fi una dintre cele mai versatile și totodată inedite noi adiții din cutia de bijuterii a oricărei iubitoare de frumos.

Fie că vrei să completezi o ținută romantică, vaporoasă, păstrând stilul floral, ori cauți să obții chiar opusul, accesorizând o ținută all black prin pata de culoare potrivită, cerceii de argint Red Infinity te vor ajuta să desăvârșești cu ușurință look-ul pe care mizezi pentru a impresiona, în orice circumstanțe.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 16 mm, lungime totală cercei 30 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori roșu, gri
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review