Cercei argint Royal Blue

  • 119,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Lucrați integral manual, pe suport de metal nobil, și modelați cu grijă din argilă polimerică, cerceii de argint Royal Blue sunt o adiție de mare preț adusă oricărei cutii de bijuterii. Contrastul deosebit și spectrul cromatic ales, format din culori vii așternute pe fundalul de albastru luxos, alături de forma tortițelor și modelul „brodat”, fac din cerceii de argint Royal Blue niște piese puternic decorative și extrem de plăcute vizual, până și pentru cele mai rafinate simțuri estetice.

Știm, majoritatea dintre noi nu suntem de sânge nobil, dar asta nu ne împiedică să încercăm să transpunem, în viața de zi cu zi, nivelul de rafinament și eleganță regăsite la membrii  înaltelor case regale. Eleganța nu stă într-un titlu, este o alegere. Iar stilul e ceva ce de multe ori există din naștere, ori poate lipsi cu desăvârșire. Rafinamentul este atitudine, și nu ține nici de statut, nici de buget. Alături de personalitatea noastră și o alegere inspirată a vestimentației, accesoriile sunt cele care fac de multe ori diferența între o apariție banală și una absolut memorabilă. Și tocmai pentru că noi credem în importanța accesoriilor, am creat cerceii de argint cu flori Royal Blue, o pereche de bijuterii care poate scoate din anonimat până și cea mai anostă ținută.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul interior 12 mm, diametrul exterior 14 mm, lungime totală 24 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe închise
Culori albastru, alb, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Royal Blue

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Royal Blue

Scrie un review

Notă