Broșă Magic Unicorn

  • 42,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 42,00 Lei

Din tărâmul norilor pufoși din vată de zahăr și al munților de caramel, unde curg râuri de miere și sirop de zmeură, iar copacii au scoarța de ciocolată, a luat naștere, prin mâini pricepute și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, broșa Magic Unicorn. Lucrată integral manual, aceasta se asortează de minune personalității năstrușnice a copilul din noi, cel care ne însoțește în toate aventurile zilnice, transformând fiecare oră anostă, plină de responsabilități, într-una ceva mai suportabilă.

Cu un caracter delicat, feminin și vesel, broșa Magic Unicorn se poate potrivi de minune oricărei ținute, pentru un plus de culoare și originalitate, fiind o adiție inedită pentru orice colecție de bijuterii și accesorii, a doamnelor și domnișoarelor de orice vârstă. Prin magia simbolului pe care îl poartă cu mândrie, acest element diafan poate însufleți ca prin farmec orice ținută, oricât de anostă, și poate activa pozitivismul tuturor celor din jur. Începând cu tine.

Broșa Magic Unicorn este un cadou cu care nu poți da greș, atunci când vine vorba despre a întruni cerințele aproape imposibile ale unei mici prințese sau a oferi un răsfăț deosebit oricărei doamne cu un caracter la fel de magic, fermecător și colorat.

Materiale: alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 22 mm, sistem de prindere de siguranță cu ac de broșă, potrivit și pentru copii
Culori: alb, roz, auriu, negru
Ambalaj: suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: unicorn