Cercei Happy Unicorn Rainbow

Argint 925 sau placat cu aur, decoraţi manual cu argilă polimerică

(2 review-uri)
  • 119,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Printre cele mai râvnite produse din portofoliul nostru, și încă pe una dintre pozițiile fruntașe, se află fără doar și poate cerceii pentru copii decoraţi cu unicorn, disponibili și în varianta Unicorn Rainbow. Rupți parcă direct din lumea vatei de zahăr, deosebiți și veseli, așa cum îi stă bine oricărei bijuterii menite să poposească la urechea puiului tău, cerceii Unicorn se vor asorta cu ușurință oricărei ținute ale micii domnișoare, atrăgând totodată, doar priviri admirative. Să nu zicem invidioase, ca să păstrăm magia.

Decoraţi integral manual pe suport de argint, cerceii cu Unicorn sunt mai mult decât o bijuterie - pot fi un prieten de nădejde, un aliat curajos sau un protector magic.

Cert e că pot deveni instantaneu preferații oricărei domnișoare iubite din viața ta, pe care vei alege să o răsfeți cu așa cadou.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925 sau placat cu aur, decoraţi manual cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Cercei cu tortițe scurte: diametrul 12 mm, lungime totală cercei 20 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback; Cercei cu tortițe lungi (potrivite pentru copii sau adulți cu orificiul lobului urechii realizat mai sus): diametrul 12 mm, lungime totală cercei 25 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback.
Culori alb, negru, rosu, albastru, galben, portocaliu, verde, violet, indigo
Ambalaj cutie pentru bijuterii sau ambalare cadou
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (2)

Scrie un review

Etichete: unicorn, cercei pentru copii