Cercei Pure Romance

Din Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru cristale

(1 review-uri)
  • 179,00 Lei

Disponibil dup─â data de 10 Martie 2021.

Fie c─â se apropie ziua cea mare sau cau╚Ťi un cadou absolut deosebit pentru o persoan─â foarte apropiat─â, cerceii din argint ╚Öi cristale Swarovski Pure Romance sunt f─âr─â doar ╚Öi poate o alegere sigur─â ╚Öi corect─â, pentru orice viitoare mireas─â.

Lucra╚Ťi pe baz─â de metal pre╚Ťios ╚Öi decora╚Ťi integral manual ├«n form─â de lacrim─â, cu migal─â ╚Öi o deosebit─â aten╚Ťie acordat─â fiec─ârui detaliu, cerceii de argint┬á Pure Romance se potrivesc oric─ârei mirese care ├«╚Öi dore╚Öte s─â emane elegan╚Ť─â, rafinament ╚Öi, totodat─â, prospe╚Ťime, ├«n ziua ├«n care va ├«mbr─âca cea mai special─â rochie a vie╚Ťii sale.

Tehnica handmade prin care sunt realiza╚Ťi, ├«mpreun─â cu aspectul somptuos ╚Öi forma delicat─â, fac din aceast─â pies─â de bijuterie statement o adev─ârat─â oper─â de art─â, a╚Öezat─â la urechile unei doamne cu adev─ârat norocoase. Cerceii pentru mireas─â din argint ╚Öi cristale Swarovski sunt pre╚Ťio╚Öi, valoro╚Öi ╚Öi nobili, ├«ns─â se p─âstreaz─â totodat─â mai la ├«ndem├ón─â dec├ót oric├ónd, prin accesibilitate ╚Öi raport calitate-pre╚Ť.

Ca pies─â original─â unicat, prin caracterul tehnicii individuale de produc╚Ťie manual─â, cerceii de argint cu cristale Swarovski Pure Romance pot acompania cu m├óndrie o rochie simpl─â ╚Öi delicat─â, chiar al─âturi de un pandantiv asortat, sau una ceva mai sofisticat─â, dac─â se opteaz─â pentru un decolteu neaccesorizat.
Alege să strălucești precum o stea, în ziua la care ai visat dintotdeauna. Este ziua voastră, este ziua TA!

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru cristale
Dimensiuni ┼či detalii tehnice l─â╚Ťime 10 mm, lungime total─â 35 mm
Culori cristale Swarovski crystal
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (1)

Scrie un review

Not─â