Cercei argint Let It Snow

Argint 925, argilă polimerică, cristale

  • 79,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 79,00 Lei

I'm dreaming of a white Christmas... Nu-i așa?

Încă de când eram copii, am visat an de an la un Crăciun alb, la dealuri acoperite de zăpadă, unde să ne putem da cu sania ori cu sacul și bulgări în voie. Noi am crescut poate, unii mai mult în trup decât în spirit, însă dorința noastră de Crăciun alb a rămas, fie și dacă nu chiar pentru a întreprinde același tip de activități.

Din păcate, nu am avut parte în fiecare an de zăpada dorită, și fiindcă nu avem nicio putere asupra capriciilor meteorologice, am hotărât să lucrăm cu ce avem și cu ce cunoaștem, pentru ca de Crăciun să avem fără măcar un fulg, doi, de nea. Așa s-au născut cerceii de argint Let it Snow, două minunății de fulgi modelați manual, pe fundal de albastru sidefat, și decorați cu strălucitoare cristale din aceeași gamă cromatică.

Aceste mici opere de artă înghețate în timp și spațiu se așează minunat la urechea oricărei iubitoare de zăpadă, completând fără efort orice ținută festivă. Fie că încă mai mergi la săniuș, la o bătaie cu bulgări, sau preferi să bei un vin fiert împreună cu toți cei apropiați, lângă sobă, iarna ești accesorizată cum nu se putea mai bine!

 

Materiale: Argint 925, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 10 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori: albastru deschis, alb
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: cercei iarna  fulgi  zapada