Materiale
4 6
Tip închizători
20 2
Motive
9 2
Preț
Preț: Lei45 Lei85

Cercei inox

Cercei inoxidabili substitut potrivit al argintului, date fiind aspectul elegant, durabilitatea și versatilitatea.

Cercei inox 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cercei inox Atellier

Cerceii din inox (sau oțel inoxidabil) sunt o variantă de accesorii la fel de originale și plăcute ochiului precum cele din argint, însă încă și mai prietenoasă cu un buget redus. Multe dintre modelele disponibile pe site pot fi realizate ulilizând o bază din inox, pentru aceia care nu preferă neapărat accesoriile din materiale nobile. Cerceii inoxidabili sunt un substitut potrivit al argintului, date fiind aspectul, durabilitatea și versatilitatea de care dispun.

În metalurgie, inoxul este acel aliaj al oțelului care conține cel puțin 11% crom în procente de masă. Acest adaos de crom îi conferă oțelului proprietățile sale unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Prezența cromului permite formarea unui strat extrem de subțire dur, invizibil, de oxid de crom pe suprafața oțelului, rezistent la acțiunea mediilor corozive, capabil de a se autoreface în caz de alterare mecanică sau chimică.

Astfel, inoxul are o duritate mult mai mare decat oțelurile medii, mai exact cu 50% mai mare, este foarte rezistent la îngheț și la temperaturi foarte ridicate, are un aspect frumos și elegant și este foarte ușor de întreținut. Acest material este unul dintre cele mai profitabile pe termen lung, având în vedere faptul că nu se deteriorează, iar aspectul său rămâne neschimbat în timp.