Materiale
4 5
Motive
9 1
Preț
Preț: Lei45 Lei85

Cercei inox

Cercei inox Blue Ice
45,00 Lei Fără TVA: 45,00 Lei

Îți place iarna, ori poate ești doar genul de persoană care se dă în vânt după ideea de a se asorta cu fiecare eveniment în parte, pe cât posibil? Atunci, din cutia ta de bijuterii nu trebuie cu siguranță să lipsească cerceii din inox Blue Ice. Lucrați integral manual, ca toate produsele noastre, ș..

Adaugă în Coş
Cercei inox Winter Wonderland
65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei

Cerceii din inox Winter Wonderland sunt visul oricărei iubitoare de sărbători, iarnă, fulgi de zăpadă și festivități. Purtând în ei ceva din frumusețea contrastelor de basm din Albă-ca-Zăpada și încă ceva în plus, din strălucirea curată a unui tărâm de gheață, cerceii Winter Wonderland sunt un me..

Adaugă în Coş
Cercei asimetrici inox Joyful Life
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Cerceii din inox Joyful Life reușesc să surprindă câte ceva din principalele elemente pe care le iubim așa de mult încât ne-au devenit izvor nesecat de inspirație - un pic din albastrul cerului senin, ori al mării netulburate, ceva din eleganța, frumusețea și grația unui câmp înmiresmat acoperit de ..

Adaugă în Coş
Cercei asimetrici inox Rainbow Drops
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Cerceii asimetrici din inox Rainbow Drops sunt un adevărat festin și răsfăț al simțurilor. Dedicați femeilor care păstrează în stilul lor o oarecare doză de nonconformism, celor cărora le plac jocurile culorilor și pun preț de regulă pe estetica lucrurilor, cerceii asimetrici Rainbow Drops se prezin..

Adaugă în Coş
Cercei inox Light Breeze
65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei

Pornind de la ideea unui model floral și a unei ploi parfumate de petale, cerceii din inox Light Breeze se dedică frumuseții oricărei iubitoare de frumos care nu se dă în lături din lumina reflectoarelor. Delicați, însă cu un impact puternic asupra privitorului, datorită alăturării de culori și a..

Adaugă în Coş
Cercei inox 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Cercei inox Atellier

Cerceii din inox (sau oțel inoxidabil) sunt o variantă de accesorii la fel de originale și plăcute ochiului precum cele din argint, însă încă și mai prietenoasă cu un buget redus. Multe dintre modelele disponibile pe site pot fi realizate ulilizând o bază din inox, pentru aceia care nu preferă neapărat accesoriile din materiale nobile. Cerceii inoxidabili sunt un substitut potrivit al argintului, date fiind aspectul, durabilitatea și versatilitatea de care dispun.

În metalurgie, inoxul este acel aliaj al oțelului care conține cel puțin 11% crom în procente de masă. Acest adaos de crom îi conferă oțelului proprietățile sale unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Prezența cromului permite formarea unui strat extrem de subțire dur, invizibil, de oxid de crom pe suprafața oțelului, rezistent la acțiunea mediilor corozive, capabil de a se autoreface în caz de alterare mecanică sau chimică.

Astfel, inoxul are o duritate mult mai mare decat oțelurile medii, mai exact cu 50% mai mare, este foarte rezistent la îngheț și la temperaturi foarte ridicate, are un aspect frumos și elegant și este foarte ușor de întreținut. Acest material este unul dintre cele mai profitabile pe termen lung, având în vedere faptul că nu se deteriorează, iar aspectul său rămâne neschimbat în timp.