Cercei inox Blue Ice

  • 49,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Îți place iarna, ori poate ești doar genul de persoană care se dă în vânt după ideea de a se asorta cu fiecare eveniment în parte, pe cât posibil? Atunci, din cutia ta de bijuterii nu trebuie cu siguranță să lipsească cerceii din inox Blue Ice.

Lucrați integral manual, ca toate produsele noastre, și decorați impecabil cu motiv de iarnă, prin reprezentarea fulgilor de nea „înghețați” pe fundalul de albastru sidefat, cerceii din inox Blue Ice sunt visul oricărei iubitoare a acestui anotimp. De asemenea, se pot dovedi a fi un cadou inspirat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tematica lor festivă fiind extrem de ușor de asortat cu orice ținută și orice personalitate.

Cerceii Blue Ice sunt delicați și eleganți, fiind perfecți pentru acelea dintre noi care doresc să se încadreze perfect în atmosfera de sărbătoare, cu minim de efort, însă preferă în același timp bijuteriile mai subtile, de mici dimensiuni. Strălucirea fulgilor de nea este asigurată prin decorarea cerceilor cu cristale Swarovski, aspect care garantează că vei putea purta fără griji cerceii chiar și în seara de ajun, ori în noaptea dintre ani, împreună cu rochia preferată.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale inox, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 12 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori albastru deschis, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei inox Blue Ice

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei inox Blue Ice

Scrie un review

Notă