Cercei inox Light Breeze

  • 65,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Pornind de la ideea unui model floral și a unei ploi parfumate de petale, cerceii din inox Light Breeze se dedică frumuseții oricărei iubitoare de frumos care nu se dă în lături din lumina reflectoarelor.

Delicați, însă cu un impact puternic asupra privitorului, datorită alăturării de culori și a mărgeluțelor de sticlă care îi completează, cerceii Light Breeze se asortează de minune cu o vestimentație lejeră, vaporoasă, și o atitudine relaxată.

Contrastul cromatic deosebit, regăsit în această reprezentare 100% handmade a cerceilor din inox Light Breeze dă un aer boem, chiar franțuzesc, ansamblului și garantează că nu vei fi niciodată ușor de trecut cu vederea, purtându-i.

Alte variante aproximative ale aceluiași model grafic mai pot fi regăsite în cerceii asimetrici Rainbow Drops și în cerceii Little Rainbow Drops, cu alte combinații cromatice și un alt ton al bijuteriei, impus de formă, materiale și dimensiune.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale inox (oțel inoxidabil), argilă polimerică, mărgele de sticlă
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 18 mm, lungime aproximativ 4,5 cm
Culori bleumarin, roșu, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei inox Light Breeze

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei inox Light Breeze

Scrie un review

Notă