Cercei asimetrici inox Rainbow Drops

  • 89,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii asimetrici din inox Rainbow Drops sunt un adevărat festin și răsfăț al simțurilor. Dedicați femeilor care păstrează în stilul lor o oarecare doză de nonconformism, celor cărora le plac jocurile culorilor și pun preț de regulă pe estetica lucrurilor, cerceii asimetrici Rainbow Drops se prezintă drept mici opere de artă, ce pot fi avute mereu la purtător. Alegerea asortării lor, cu până și cea mai sobră ținută, implică asumarea privirilor trecătorilor, a zâmbetelor fugare, ba chiar a micilor invidii pasagere; un lucru e clar - cerceii Rainbow Drops nu se lasă trecuți cu privirea.

Lucrați manual, ca toate produsele noastre, cu o deosebită atenție la detalii, cerceii asimetrici caută să facă – și să păstreze – lucrurile interesante. O adevărată explozie cromatică, de picături de petale și visuri colorate, un festin pentru ochi și adevărata valoare a unei piese statement, numai bună de adăugat la colecția oricărei femei libere, în trup și spirit - asta aruncă, nou, în joc, cerceii asimetrici din inox Rainbow Drops.

Ce zici, accepți provocarea? Toți așii sunt la tine.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale inox, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 18 mm, lungime totală 8,5 cm
Culori bleumarin, verde, galben, roz, portocaliu, turcuaz
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei asimetrici inox Rainbow Drops

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei asimetrici inox Rainbow Drops

Scrie un review

Notă