Materiale
1 6
3 5
Tip închizători
19 4
20 1
Culori
14 1
13 1
15 2
22 1
Motive
9 2
Disponibilitate
6 3
9
8
10 1
11 1
12 1
13

Cercei mireasa

Pe lângă rochie, coafură, machiaj și pantofi, cerceii de mireasă sunt cei care adăugă strălucirea momentului.

Cercei Green Goddess

Argint 925, m─ârgele din sticl─â, cristale Swarovski, decorare manual─â cu argil─â polimeric─â

179,00 Lei
Vezi detalii

Cercei Pure Romance

Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru cristale

179,00 Lei
Vezi detalii

Cercei Scarlet Rocking Stones

Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru bijuterii

169,00 Lei125,00 Lei
Vezi detalii

Cercei Moonlight Rocking Stones

Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru bijuterii

169,00 Lei
Vezi detalii

Set Precious Bride

Argint 925, argila polimerica, cristale si margele Swarovski

229,00 Lei
Vezi detalii
Cercei mireasa 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cercei mireasa Atellier Wearable Art

Cerceii cu renumitele cristale┬áSwarovski realiza┼úi handmade de Atellier Wearable Art sunt un alt nivel al elegan╚Ťei, unul mai accesibil ast─âzi dec├ót oric├ónd.

De aceea, trebuie s─â tratezi cu aten╚Ťie acest moment ╚Öi s─â faci alegerea corect─â pentru ziua ├«n care vei purta rochia de mireas─â. Indiferent ce tip de rochie vei ├«mbr─âca ╚Öi, implicit, pentru ce accesorii vei opta, ori num─ârul ╚Öi stilul lor, cerceii sunt singurele bijuterii ce nu ar trebui s─â ├«╚Ťi lipseasc─â. Modelul acestora trebuie s─â se asorteze ├«ns─â cu cel al colierului - dac─â optezi pentru pentru am├óndou─â, poate ar fi mai bine s─â te ├«ndrep╚Ťi spre ideea de set, cu care nu po╚Ťi da gre╚Ö. ├Äns─â ╚Öi dac─â ai deja un tip de colier ├«n minte, ori ├«l de╚Ťii deja, te putem ajuta s─â g─âse╚Öti perechea de cercei potrivit─â.

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â por╚Ťi un colier mare, opteaz─â pentru o pereche de cercei originali, cu ╚Öurub. Colierele delicate pot fi asortate cu cercei lungi, lacrim─â, sau rotunzi, dar niciodat─â cu cerceii candelabru (ace╚Ötia din urm─â nu au nevoie de alte accesorii).

Forma fe╚Ťei este de asemenea un detaliu important ├«n alegerea cerceilor de mireas─â: astfel, cerceii lungi ╚Öi sub╚Ťiri sunt potrivi╚Ťi unei fe╚Ťe rotunde sau ovale, cei mici unui chip dreptunghiular, cu maxilar pronun╚Ťat, pe c├ónd cei tip lacrim─â ori candelabru sunt rezerva╚Ťi mireselor cu fa╚Ťa ├«n form─â de inim─â.