Materiale
3 6
Culori cristal Swarovski
13 2
14 1
15 2
Preț
Preț: Lei135 Lei225

Cercei mireasa

Cercei pentru mireasa care pot adăuga strălucire momentului, cercei lungi sau subțiri lucraţi manual, culori variate, modele unicat.

Cercei mireasa 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cercei mireasa Atellier

Pentru fiecare dintre noi, ziua nunții este una cu totul și cu totul specială, ba chiar unul dintre puținele momente despre care știam (cel puțin aproximativ) cum va trebui să arate, încă din adolescență. Că de n-ar fi, nu s-ar povesti. Cert e că este ziua în care tu vei fi în centrul atenției, iar ținuta ta trebuie să fie perfectă  din cap până-n picioare, până în cel mai mic detaliu. Pe lângă rochie, coafură, machiaj și pantofi, cerceii de mireasă sunt cei care pot adăuga strălucire momentului.

De aceea, trebuie să tratezi cu atenție acest moment și să faci alegerea corectă pentru ziua în care vei purta rochia de mireasă. Indiferent ce tip de rochie vei îmbrăca și, implicit, pentru ce accesorii vei opta, ori numărul și stilul lor, cerceii sunt singurele bijuterii ce nu ar trebui să îți lipsească. Modelul acestora trebuie să se asorteze însă cu cel al colierului - dacă optezi pentru pentru amândouă, poate ar fi mai bine să te îndrepți spre ideea de set, cu care nu poți da greș. Însă și dacă ai deja un tip de colier în minte, ori îl deții deja, te putem ajuta să găsești perechea de cercei potrivită.

Dacă îți dorești să porți un colier mare, optează pentru o pereche de cercei originali, cu șurub. Colierele delicate pot fi asortate cu cercei lungi sau rotunzi, dar niciodată cu cerceii candelabru (aceștia din urmă nu au nevoie de alte accesorii).

Forma feței este de asemenea un detaliu important în alegerea cerceilor. Astfel, cerceii lungi și subțiri sunt potriviți unei fețe rotunde sau ovale, cei mici unui chip dreptunghiular, cu maxilar pronunțat, pe când cei tip lacrimă ori candelabru sunt rezervați mireselor cu fața în formă de inimă.