Materiale
3 3
Culori cristal Swarovski
14 1
15 2
Preț
Preț: Lei135 Lei160

Cercei mireasă

Cercei argint cu cristale Swarovski Bright Day
160,00 Lei Fără TVA: 160,00 Lei

Cerceii din argint și cristale Swarovski Bright Day sunt niște accesorii de efect, deosebite și prețioase, demne să îți însoțească cea mai specială rochie pe care o vei purta vreodată, în cea mai senină zi dintre toate. Eleganți și impecabil lucrați, înnobilați de modelul decorativ rafinat, reali..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare, potriviți pentru o mir..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Pure Romance
149,00 Lei Fără TVA: 149,00 Lei

Fie că se apropie ziua cea mare sau cauți un cadou absolut deosebit pentru o persoană foarte apropiată, cerceii din argint și cristale Swarovski Pure Romance sunt fără doar și poate o alegere sigură și corectă, pentru orice viitoare mireasă. Lucrați pe bază de metal prețios și decorați integral m..

Adaugă în Coş
Cercei mireasă 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Cercei mireasă Atellier

Pentru fiecare dintre noi, ziua nunții este una cu totul și cu totul specială, ba chiar unul dintre puținele momente despre care știam (cel puțin aproximativ) cum va trebui să arate, încă din adolescență. Că de n-ar fi, nu s-ar povesti. Cert e că este ziua în care tu vei fi în centrul atenției, iar ținuta ta trebuie să fie perfectă  din cap până-n picioare, până în cel mai mic detaliu. Pe lângă rochie, coafură, machiaj și pantofi, cerceii de mireasă sunt cei care pot adăuga strălucire momentului.

De aceea, trebuie să tratezi cu atenție acest moment și să faci alegerea corectă pentru ziua în care vei purta rochia de mireasă. Indiferent ce tip de rochie vei îmbrăca și, implicit, pentru ce accesorii vei opta, ori numărul și stilul lor, cerceii sunt singurele bijuterii ce nu ar trebui să îți lipsească. Modelul acestora trebuie să se asorteze însă cu cel al colierului - dacă optezi pentru pentru amândouă, poate ar fi mai bine să te îndrepți spre ideea de set, cu care nu poți da greș. Însă și dacă ai deja un tip de colier în minte, ori îl deții deja, te putem ajuta să găsești perechea de cercei potrivită.

Dacă îți dorești să porți un colier mare, optează pentru o pereche de cercei fini, cu șurub. Colierele delicate pot fi asortate cu cercei lungi sau rotunzi, dar niciodată cu cerceii candelabru (aceștia din urmă nu au nevoie de alte accesorii).

Forma feței este de asemenea un detaliu important în alegerea cerceilor. Astfel, cerceii lungi și subțiri sunt potriviți unei fețe rotunde sau ovale, cei mici unui chip dreptunghiular, cu maxilar pronunțat, pe când cei tip lacrimă ori candelabru sunt rezervați mireselor cu fața în formă de inimă.