Materiale
1 1
3 6
Tip închizători
20 1
Culori
14 1
13 2
15 2
Motive
9 1
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei139 ÔÇö Lei229

Cercei mireasa

Pe lângă rochie, coafură, machiaj și pantofi, cerceii de mireasa sunt cei care adăugă strălucirea momentului.

Cercei de mireasa din argint cu cristale Swarovski care ad─âug─â str─âlucire momentului, lungi, sub╚Ťiri, lacrim─â, candelabru, lucra┼úi manual cu cristale sau set pandantiv cu cercei.

Cercei mireasa 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Cercei mireasa Atellier Wearable Art

Pe l├óng─â rochie, coafur─â, machiaj ╚Öi pantofi, cerceii de mireasa sunt cei care ad─âug─â str─âlucirea momentului. Pentru fiecare dintre noi, ziua nun╚Ťii este una cu totul ╚Öi cu totul special─â, ba chiar unul dintre pu╚Ťinele momente despre care ╚Ötiam (cel pu╚Ťin aproximativ) cum va trebui s─â arate, ├«nc─â din adolescen╚Ť─â. C─â de n-ar fi, nu s-ar povesti. Cert e c─â este ziua ├«n care tu vei fi ├«n centrul aten╚Ťiei, iar ╚Ťinuta ta trebuie s─â fie perfect─â┬á din cap p├ón─â-n picioare, p├ón─â ├«n cel mai mic detaliu.

Cerceii de mireas─â cu renumitele cristale┬áSwarovski realiza┼úi handmade de Atellier Wearable Art sunt un alt nivel al elegan╚Ťei, unul mai accesibil ast─âzi dec├ót oric├ónd.

De aceea, trebuie s─â tratezi cu aten╚Ťie acest moment ╚Öi s─â faci alegerea corect─â pentru ziua ├«n care vei purta rochia de mireas─â. Indiferent ce tip de rochie vei ├«mbr─âca ╚Öi, implicit, pentru ce accesorii vei opta, ori num─ârul ╚Öi stilul lor, cerceii sunt singurele bijuterii ce nu ar trebui s─â ├«╚Ťi lipseasc─â. Modelul acestora trebuie s─â se asorteze ├«ns─â cu cel al colierului - dac─â optezi pentru pentru am├óndou─â, poate ar fi mai bine s─â te ├«ndrep╚Ťi spre ideea de set, cu care nu po╚Ťi da gre╚Ö. ├Äns─â ╚Öi dac─â ai deja un tip de colier ├«n minte, ori ├«l de╚Ťii deja, te putem ajuta s─â g─âse╚Öti perechea de cercei potrivit─â.

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â por╚Ťi un colier mare, opteaz─â pentru o pereche de cercei originali, cu ╚Öurub. Colierele delicate pot fi asortate cu cercei lungi, lacrim─â, sau rotunzi, dar niciodat─â cu cerceii candelabru (ace╚Ötia din urm─â nu au nevoie de alte accesorii).

Forma fe╚Ťei este de asemenea un detaliu important ├«n alegerea cerceilor de mireas─â: astfel, cerceii lungi ╚Öi sub╚Ťiri sunt potrivi╚Ťi unei fe╚Ťe rotunde sau ovale, cei mici unui chip dreptunghiular, cu maxilar pronun╚Ťat, pe c├ónd cei tip lacrim─â ori candelabru sunt rezerva╚Ťi mireselor cu fa╚Ťa ├«n form─â de inim─â.