Cercei Bright Day

Argint 925, cristale

  • 179,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Cerceii Bright Day din argint și cristale sunt accesorii de efect, deosebite și prețioase, demne să îți însoțească cea mai specială rochie pe care o vei purta vreodată cea de mireasă, în cea mai senină zi dintre toate.

Eleganți și impecabil lucrați, înnobilați de modelul decorativ rafinat, realizat integral manual din zeci de cristale, cerceii Bright Day pot fi un punct de atracție în sine. Vor arăta minunat în fotografii, vor fi admirați și complimentați de invitați, vor completa de minune ținuta ta imperială și, mai important decât orice, îți vor oferi distincția necesară, în acea zi atât de specială.

Alegerea cromatică a fost făcută pentru a adăuga apariției tale ceva din prospețimea albastră a cerului senin, din libertatea și calmul său, această pereche minunată de cercei putând fi totodată elementul care va reprezenta "something blue" în ansamblul ales, dacă vei alege să optezi pentru respectarea acestei tradiții.

Indiferent care îți este stilul, care este modelul de rochie ales sau în ce tip de personalitate te încadrezi, cerceii din argint și cristale Bright Day vor face dreptate zilei speciale în care veți alege să îi porți. Iar singurul lucru care îi poate eclipsa este zâmbetul tău. Ori, cel puțin, asta îți dorim!

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 16 mm, lungime totală 28 mm
Culori cristale aquamarine, cristale aurora boreala
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review