Cercei argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones

  • 139,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare, potriviți pentru o mireasă rafinată dar și pentru orice apariție demnă de covorul roșu.

Dincolo de strălucirea cristalelor cu care sunt decorați integral, forma inedită a cerceilor cu cristale Swarovski Rocking Stones îți trădează stilul nonconformist, spiritul rebel și caracterul neîmblânzit, creionând astfel un produs desăvârșit, îndrăzneț și extrem de elegant, care nu se poate abține de la a ieși în evidență, de fiecare dată. 

Asortate unei ținute chic, rafinate și provocatoare, aceste strălucitoare accesorii statement te vor scoate cu succes din zona de confort, dar și din cea a anonimatului, într-o clipită. 

Cerceii de argint cu cristale Swarovski Rocking Stones sunt inediți, finuți, decorați integral manual și impecabil lucrați, bifând astfel unele dintre caracteristicile definitorii oricărei bijuterii must-have.  Îndrăznește să fii altfel, păstrând dragostea pentru calitate, rafinament și strălucire la cele mai înalte standarde! 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru bijuterii
Dimensiuni şi detalii tehnice cercei scurti: lungime 27 mm, cristal pe lob 8 mm, lățime 15 mm, sistem de închidere cu șurub; cercei cu lanț: lungime 5 cm, cristal pe lob 8 mm, lățime 15 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori cristale Swarovski Moonlight
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs insotit de factura si garantie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones

Scrie un review

Notă