Disponibilitate
6
9
8
10
11
12
13

Inele

Un inel poate fi cartea de vizită a celei care îl poartă.

Momentan, nu avem produse în această categorie.

Inele Atellier Wearable Art

Din cele mai vechi timpuri, inelul a fost o bijuterie foarte pre┼úuit─â, fie c─â a fost vorba de cel de logodn─â, de verighet─â sau de un inel purtat ca podoab─â. Inelul e articolul de bijuterie purtat cel mai des, at├ót de femei, c├ót ┼či de b─ârba┼úi, ╚Öi forma sa, cercul, nu este ├«nt├ómpl─âtoare, atr─âg├óndu-i dup─â sine statutul de simbol al ciclicit─â┼úii ╚Öi unit─â┼úii, al leg─âturii ┼či infinitului. Cercul este ┼či simbolul soarelui, surs─â a vie┼úii, una dintre cele mai vechi reprezent─âri cunoscute omului.

├Än trecut, inelul vorbea despre statutul social al celui ce-l purta. De asemenea, metalul din care era confec┼úionat un inel spunea multe despre apar┼úin─âtor. ├Än ziua de ast─âzi, nu mai ╚Ťinem cont de asta, iar inelele ╚Öi-au p─âstrat ├«n mare parte doar scopul estetic. Iar noi la asta ne pricepem cel mai bine.

Create integral handmade, din materiale nobile și modelate astfel încât să flateze orice caracter, inelele noastre caută să treacă dincolo de orice stereotip. Iar tu trebuie doar să îl găsești pe AL TĂU.