Disponibilitate
6
9
8
10
11
12
13

Inele

Un inel poate fi cartea de vizită a celei care îl poartă.

Momentan, nu avem produse în această categorie.

Inele handmade Atellier Wearable Art

Din cele mai vechi timpuri, inelul a fost o bijuterie foarte preţuită, fie că a fost vorba de cel de logodnă, de verighetă sau de un inel purtat ca podoabă. Inelul e articolul de bijuterie purtat cel mai des, atât de femei, cât şi de bărbaţi, și forma sa, cercul, nu este întâmplătoare, atrăgându-i după sine statutul de simbol al ciclicităţii și unităţii, al legăturii şi infinitului. Cercul este şi simbolul soarelui, sursă a vieţii, una dintre cele mai vechi reprezentări cunoscute omului.

În trecut, inelul vorbea despre statutul social al celui ce-l purta. De asemenea, metalul din care era confecţionat un inel spunea multe despre aparţinător. În ziua de astăzi, nu mai ținem cont de asta, iar inelele și-au păstrat în mare parte doar scopul estetic. Iar noi la asta ne pricepem cel mai bine.

Create integral handmade, din materiale nobile și modelate astfel încât să flateze orice caracter, inelele noastre caută să treacă dincolo de orice stereotip. Iar tu trebuie doar să îl găsești pe AL TĂU.