Pandantiv argint Make a wish

Argint 925, argilă polimerică

  • 149,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 149,00 Lei

Închide ochii. Imaginează-ți ceea ce îți dorești, cu puterea motivației tale. E aproape real, pe retina din spatele pleoapelor închise, nu-i așa? Aproape că îl poți atinge. Aproape.
Știm sentimentul. Și pentru că nu avem întotdeauna o păpădie prin preajmă, în care să suflăm ori de câte ori vrem să dăm formă visului nostru, ne-am gândit să „fabricăm” una, pe care să o avem la purtător, în orice împrejurare.

Asa a apărut pandantivul din argint Make a Wish, decorat integral manual, din materiale de calitate, pentru ca tu să te bucuri de un produs complet. 
Delicat și inedit, pandantivul Make A Wish poate spune povestea dorințelor noastre ascunse, a motivației și a succesului, în modul ce mai frumos cu putință. Contrastul cromatic, deosebita meticulozitate cu care a fost creat, designul modern și simbolistica, toate fac din pandantivul din argint Make A Wish un produs statement numai bun de adăugat la colecția oricărei iubitoare de bijuterii.

Unde mai pui că se asortează de minune cu orice ținută, orice stil vestimentar abordat și orice vis gata de prefăcut în realitate?

Materiale: Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 20 mm, lungime lanț 40 cm
Culori: negru, alb
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review