Pandantiv argint Make a wish

  • 109,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Închide ochii. Imaginează-ți ceea ce îți dorești, cu puterea motivației tale. E aproape real, pe retina din spatele pleoapelor închise, nu-i așa? Aproape că îl poți atinge. Aproape.
Știm sentimentul. Și pentru că nu avem întotdeauna o păpădie prin preajmă, în care să suflăm ori de câte ori vrem să dăm formă visului nostru, ne-am gândit să „fabricăm” una, pe care să o avem la purtător, în orice împrejurare.
Asa a apărut pandantivul din argint Make a Wish, lucrat integral manual, din materiale de cea mai bună calitate, pentru ca tu să te bucuri de un produs complet. 
Delicat și inedit, pandantivul Make A Wish spune povestea dorințelor noastre ascunse, a motivației și a succesului, în modul ce mai frumos cu putință.
Contrastul cromatic, deosebita meticulozitate cu care a fost creat, designul modern și simbolistica, toate fac din pandantivul din argint Make A Wish un produs statement numai bun de adăugat la colecția oricărei iubitoare de bijuterii.
Unde mai pui că se asortează de minune cu orice ținută, orice stil vestimentar abordat și orice vis gata de prefăcut în realitate?

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 20 mm, lungime lanț 40 cm
Culori negru, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv argint Make a wish

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv argint Make a wish

Scrie un review

Notă