Pandantiv argint Poppy Love

  • 139,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

(1 review-uri)

Fără TVA: 139,00 Lei

Pandantivul de argint Poppy Love este creat special pentru femeia modernă, activă, care apreciază piesele de bijuterie delicate și pline de farmec.

Ca un secret care nu ți se descoperă doar la privire aruncată fugitiv, pandantivul de argint Poppy Love este lucrat handmade cu migală, petală cu petală, pe suport nobil de argint. Farmecul lui indubitabil se trage atât din atenția cu care a fost creat, cât și din simbolistica și delicatețea florilor pe care îl înfățișează. În culturile antice, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii îi considerau chiar adjuvanți în tratarea rănilor sufletești, dobândite din dragoste, iar grecii îi vedeau ca pe un semn al fertilităţii, dătători de sănătate şi de putere.

Pandantivul de argint Poppy Love poate fi asortat cu succes oricărei ținute de zi, ba chiar și celor office, oferindu-vă un aer romantic subtil, ce va atrage doar privirea celui înclinat spre detalii. Acest pandantiv se dovedeștea fi o piesă statement de o finețe deosebită, potrivită persoanelor care pun accent pe delicatețe și își doresc să adauge o pată de culoare look-ului pe care îl abordează zi de zi.

Materiale: Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametru pandantiv 20 mm, lungime lanț 40 cm
Culori: roșu, negru, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Mihaela B. - 16.08.2019

Arată și mai bine in realitate! E un tablou in miniatură, e artă, e magie... Mulțumesc pentru colaborare! E plăcut să discuți cu cineva care doreste să te ajute si chiar găsește soluții.

Scrie un review

Etichete: vara  flori mac  maci