Pandantiv medalion Blue Ballerina

  • 79,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 2-3 zile

Din seria bijuteriilor personalizate și customizabile face parte și pandantivul-medalion Balerina.

Lucrat cu o deosebit─â fine╚Ťe ╚Öi meticulozitate, integral manual, acest medalion se poate transforma ├«ntr-un cadou de pre╚Ť pentru orice iubitoare de bijuterii ╚Öi arte frumoase, mai ales dac─â este oferit unei pasionate sau practicante de balet.

Medalionul personalizat Blue Ballerina este un accesoriu delicat ╚Öi inedit, cu aer boem, u╚Öor vintage, ce se va potrivi de minune la g├ótul oric─ârei persoane chic, cu veleit─â╚Ťi artistice, indiferent de v├órst─â. Fiind extrem de versatil ├«n procesul de asortare, at├ót ca model, c├ót ╚Öi ca form─â ╚Öi gam─â cromatic─â, acest pandantiv poate fi completat cu o fotografie montat─â ├«n interior, pentru un caracter ╚Öi mai intim, ╚Öi mai personal, ╚Öi un efect ├«nc─â mai emo╚Ťionant.

Pandantivul-medalion personalizat Blue Ballerina poate fi adaptat propriilor dorin╚Ťe, dup─â cum ├«i spune ╚Öi numele. Dup─â c├óte probabil ╚Ötii deja despre noi, nu ne d─âm ├«n l─âturi niciodat─â de la o provocare. A╚Öa c─â pentru orice modific─âri aduse acestui tip de medalion, nu ezita s─â ne contactezi.

Pentru personalizare, v─â rug─âm s─â trimite╚Ťi mesaj la comenzi@atellier.ro.

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Alam─â, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice dimensiune medalion 23x30mm, lungime lan╚Ť 60 cm cu prelungire 4,5 cm, ├«n interiorul acestui medalion se poate a╚Öeza o poz─â
Culori negru, albastru, bronz, alb, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â