Pandantiv medalion Blue Ballerina

  • 79,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Din seria bijuteriilor personalizate și customizabile face parte și pandantivul-medalion Balerina.

Lucrat cu o deosebită finețe și meticulozitate, integral manual, acest medalion se poate transforma într-un cadou de preț pentru orice iubitoare de bijuterii și arte frumoase, mai ales dacă este oferit unei pasionate sau practicante de balet.

Medalionul personalizat Blue Ballerina este un accesoriu delicat și inedit, cu aer boem, ușor vintage, ce se va potrivi de minune la gâtul oricărei persoane chic, cu veleități artistice, indiferent de vârstă. Fiind extrem de versatil în procesul de asortare, atât ca model, cât și ca formă și gamă cromatică, acest pandantiv poate fi completat cu o fotografie montată în interior, pentru un caracter și mai intim, și mai personal, și un efect încă mai emoționant.

Pandantivul-medalion personalizat Blue Ballerina poate fi adaptat propriilor dorințe, după cum îi spune și numele. După câte probabil știi deja despre noi, nu ne dăm în lături niciodată de la o provocare. Așa că pentru orice modificări aduse acestui tip de medalion, nu ezita să ne contactezi.

Pentru personalizare, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice dimensiune medalion 23x30mm, lungime lanț 60 cm cu prelungire 4,5 cm, în interiorul acestui medalion se poate așeza o poză
Culori negru, albastru, bronz, alb, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv medalion Blue Ballerina

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv medalion Blue Ballerina

Scrie un review

Notă