Categorie
78 4
Materiale
1 5
4 4
5 3
Motive
9 2
Preț
Preț: Lei69 Lei185

Pandantive

Pandantive pentru toate gusturile și personalitățile, unicat, lucrate handmade cu diverse încărcături simbolistice, cu lanț atașat, unele modele fără lanţ.

Pandantive 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Pandantive deosebite - handmade Atellier

Pandantive unicat pentru toate gusturile și personalitățile, lucrate handmade din diverse materiale și cu diverse încărcături simbolistice. Unele cu lanț atașat, unele fără, cu o mulțime de opțiuni lăsate la latitudinea ta, colorate, vesele și înflorate, bijuteriile noastre unicat spun, fiecare în parte, o poveste, pe care te invităm să o descoperi. Unele vorbesc despre romantism și senzualitate, despre eleganță și rafinament, altele despre joc, soare și copilărie, briză sărată prin păr și tălpi desculțe prin iarba udă.

Încă din cele mai vechi timpuri, pandantivele au avut atribuită o conotație aparte, fiind purtate adesea drept talisman sau amuletă. Aceste reprezentații ale protecției personale de orice fel se purtau agățate în jurul gâtului, astfel încât simbolul propriu-zis să fie poziționat cât mai aproape de inimă. Acela a devenit și locul unde se păstrează bijuteriile care ne amintesc de cineva drag, ori poartă simbolistici adânci, precum promisiuni sau secrete, chiar dacă în zilele noastre, pandantivul păstrează de cele mai multe ori un rol pur estetic.

În funcție de care este tipul tău de istorisire preferat, rămâne de văzut cu care dintre ele vei rezona, și ce tip de poveste veți scrie, mai departe, împreună.