Categorie
78 6
Materiale
1 7
3 1
4 8
5 3
Tip închizători
19 1
Motive
9 6
Culori
13 1
17 1
21 1
23 1
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei79 ÔÇö Lei249
Disponibilitate
6 11
9 4
8 1
10 1
11
12

Pandantive

Juc─âu╚Öe, cu parfum de copil─ârie, ori sobre, boeme sau romantice, ├«nc─ârcate de elegan╚Ť─â ╚Öi somptuozitate, pandantive deosbite pentru toate gusturile ╚Öi personalit─â╚Ťile, lucrate handmade din diverse materiale ╚Öi cu diverse ├«nc─ârc─âturi simbolistice.

Pandantive 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Pandantive handmade - deosebite Atellier Wearable Art

Juc─âu╚Öe, cu parfum de copil─ârie, ori sobre, boeme sau romantice, ├«nc─ârcate de elegan╚Ť─â ╚Öi somptuozitate, pandantive deosbite pentru toate gusturile ╚Öi personalit─â╚Ťile, lucrate handmade din diverse materiale ╚Öi cu diverse ├«nc─ârc─âturi simbolistice. Unele cu lan╚Ť ata╚Öat, unele f─âr─â, cu o mul╚Ťime de op╚Ťiuni l─âsate la latitudinea ta, colorate, vesele ╚Öi ├«nflorate, bijuteriile noastre unicat spun, fiecare ├«n parte, o poveste, pe care te invit─âm s─â o descoperi. Unele vorbesc despre romantism ╚Öi senzualitate, despre elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament, altele despre joc, soare ╚Öi copil─ârie, briz─â s─ârat─â prin p─âr ╚Öi t─âlpi descul╚Ťe prin iarba ud─â.

├Änc─â din cele mai vechi timpuri, pandantivele au avut atribuit─â o conota╚Ťie aparte, fiind purtate adesea drept talisman sau amulet─â. Aceste reprezenta╚Ťii ale protec╚Ťiei personale de orice fel se purtau ag─â╚Ťate ├«n jurul g├ótului, astfel ├«nc├ót simbolul propriu-zis s─â fie pozi╚Ťionat c├ót mai aproape de inim─â. Acela a devenit ╚Öi locul unde se p─âstreaz─â bijuteriile care ne amintesc de cineva drag, ori poart─â simbolistici ad├ónci, precum promisiuni sau secrete, chiar dac─â ├«n zilele noastre, pandantivul p─âstreaz─â de cele mai multe ori un rol pur estetic.

├Än func╚Ťie de care este tipul t─âu de istorisire preferat, r─âm├óne de v─âzut cu care dintre ele vei rezona, ╚Öi ce tip de poveste ve╚Ťi scrie, mai departe, ├«mpreun─â.