Pandantiv argint Midnight Thoughts

Din Argint 925 și argilă polimerică sau inox și argilă polimerică

  • 194,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Cu un aer misterios, elegant, aproape taciturn, pandantivul de argint Midnight Thoughts ├«╚Öi descoper─â adev─ârata frumuse╚Ťe doar celor sensibili la acela╚Öi gen de abordare.

Pentru o c├ót mai fidel─â reprezentare, vom face de aceast─â dat─â un exerci╚Ťiu inedit ╚Öi amuzant de imagina╚Ťie - ce-ar fi dac─â...? De-ar fi s─â ├«l transpunem ├«n form─â uman─â, pandantivul Midnight Thoughts ar fi probabil o doamn─â frumoas─â, brunet─â, care cite╚Öte mult ╚Öi e atras─â mereu de intrigi filosofice. O femeie gra╚Ťioas─â, elegant─â ├«n apari╚Ťie ╚Öi ├«n mi╚Öc─âri, care vorbe╚Öte pu╚Ťin, ├«ns─â mereu la subiect ╚Öi ├«n momentul potrivit.

În forma sa actuală, însă, putem spune cu certitudine că pandantivul de argint Midnight Thoughts se va așeza de minune la gâtul oricărei iubitoare de frumos, de noapte și flori, de mister și poezie.

Modelat manual, cu peste cinzeci de petale, frunze si detalii sub un milimetru, într-o cromatică deosebită, pe fundalul puternic contrastant, de culoarea cerului întunecat, pandantivul Midnight Thoughts poartă parcă în el un anumit lirism și o muzicalitate de necontestat și imposibil de trecut cu vederea.

 

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925 și argilă polimerică sau inox și argilă polimerică
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 30 mm, lungime lan╚Ť 40 cm (pentru oricare varianta aleasa: de argint sau din inox)
Culori bleumarin, rosu, bej, albastru deschis, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â