Pandantiv argint Poppy Love

Argint 925, argilă polimerică

(1 review-uri)
  • 129,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Pandantivul de argint Poppy Love este creat special pentru femeia modernă, activă, care apreciază piesele de bijuterie delicate și pline de farmec.

Ca un secret care nu ți se descoperă doar la privire aruncată fugitiv, pandantivul de argint Poppy Love este lucrat handmade cu migală, petală cu petală, pe suport nobil de argint. Farmecul lui indubitabil se trage atât din atenția cu care a fost creat, cât și din simbolistica și delicatețea florilor pe care îl înfățișează. În culturile antice, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii îi considerau chiar adjuvanți în tratarea rănilor sufletești, dobândite din dragoste, iar grecii îi vedeau ca pe un semn al fertilităţii, dătători de sănătate şi de putere.

Pandantivul de argint Poppy Love poate fi asortat cu succes oricărei ținute de zi, ba chiar și celor office, oferindu-vă un aer romantic subtil, ce va atrage doar privirea celui înclinat spre detalii. Acest pandantiv se dovedeștea fi o piesă statement de o finețe deosebită, potrivită persoanelor care pun accent pe delicatețe și își doresc să adauge o pată de culoare look-ului pe care îl abordează zi de zi.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametru pandantiv 20 mm, lungime lanț 40 cm
Culori roșu, negru, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (1)

Scrie un review

Etichete: vara, flori mac, maci