Pandantiv din inox Magic Snow

  • 69,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Pssst! Știi că se apropie sărbătorile de iarnă, nu? Fie vorba între noi, nu sunt niciodată prea departe, ne despart întotdeauna doar câteva zile (maxim 365). Cum stai cu inspirația pentru cadouri?...  Așa ne gândeam și noi! Dar anul ăsta, Crăciunul nu ne va mai prinde nepregătiți, fiindcă avem un as în mânecă.

Pandantivul din inox Magic Snow, realizat manual și decorat cu fulgi delicați de nea din argilă polimerică și prețioase cristale Swarovski, poate trece cu brio testul celor mai inspirate cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ori poate vrei să ți-l oferi chiar tu, ca un răsfăț binemeritat de final de an, chiar în timp util cât să îți poată străluci la gât, cu ocazia petrecerii de Crăciun – fie ea organizată la firmă sau restrâns, în sânul familiei. 

Pregătit pentru a fi asortat cu orice ținută festivă, prin designul inedit, montura de cea mai bună calitate și strălucirea cristalelor Swarovski, pandantivul din inox Magic Snow merită să se regăsească sub bradul sau la gâtul oricărei iubitoare de frumos, în ajunul Crăciunului.

Garantăm că se potrivește de minune cu mirosul de portocală și strălucește încă și mai frumos în lumina caldă a sobei sau a șemineului.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale inox (oțel inoxidabil), argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 25 mm, lungime lanț la alegere: 40 cm, 50 cm sau 60 cm
Culori rosu glitter, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv din inox Magic Snow

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv din inox Magic Snow

Scrie un review

Notă