Materiale
1 4
4 1
Motive
9 1
Preț
Preț: Lei95 Lei185

Pandantive argint

Pandantiv argint Blue Grace
95,00 Lei Fără TVA: 95,00 Lei

Prin tonuri de albastru, alb și verde crud, pandantivul de argint Blue grace rămâne în atenția oricărei iubitoare de frumos drept un vestitor al primăverii, sau, de ce nu, modalitatea perfectă de a o putea păstra alături, tot timpul anului.  Simbolurile florale delicate care decorează pandantivul s..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Enchanted Flowers
110,00 Lei Fără TVA: 110,00 Lei

Cu un design floral inovator, acest pandantiv de argint este pentru femeia îndrăzneață, plină de vitalitate. Pentru pandantivul de argint Enchanted Flowers am folosit o bază de culoare albastru-turcoaz pe care am modelat flori în diferite nuanțe de roz, o combinație de culori ce va adăuga puncte ..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Poppy Love
110,00 Lei Fără TVA: 110,00 Lei

Pandantivul de argint Poppy Love este creat special pentru femeia modernă, activă, care apreciază piesele de bijuterie delicate și pline de farmec. Ca un secret care nu ți se descoperă doar la privire aruncată fugitiv, pandantivul de argint Poppy Love este lucrat handmade cu migală, petală cu petal..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Midnight Thoughts
185,00 Lei Fără TVA: 185,00 Lei

Cu un aer misterios, elegant, aproape taciturn, pandantivul de argint Midnight Thoughts își descoperă adevărata frumusețe doar celor sensibili la același gen de abordare. Pentru o cât mai fidelă reprezentare, vom face de această dată un exercițiu inedit și amuzant de imaginație - ce-ar fi dacă.....

Adaugă în Coş
Pandantive argint 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Pandantive argint Atellier

În calitate de artizani, ne dorim să putem oferi tot ce e unicat, clienților noștri. Mai mult decât atât, ne dorim să vă putem oferi întotdeauna alternative reale, opțiuni diverse expuse corect, din care să puteți alege în totală cunoștință de cauză. Tocmai din acest motiv, va prezentăm și o subcategorie dedicată pandantivelor din argint. Materialul cu care lucrăm este de fiecare dată argint marcat 925 (procentaj metal prețios de 92,5%), formula optimă găsită până în prezent, în ceea ce privește durabilitatea produselor de gen.

Fie ele jucăușe, cu parfum de copilărie, ori sobre, boeme sau romantice, încărcate de eleganță și somptuozitate, pandantivele pe care le veți găsi aici sunt realizate cu migală, unicat, integral handmade, pe suport de metal prețios, și pot întruni toate cerințele oricărui pretențios, fiind nu doar niște produse frumoase, ci și o investiție care nu se depreciază în timp. Îmbinând de minune simțul artistic, estetica și originalitatea cu materialele calitative și tehnica handmade, pandantivele de argint se pot dovedi a fi un cadou inspirat și memorabil, de fiecare dată, fie că vrei să impresionezi pe cineva drag, fie că îți rezervi chiar ție un răsfăț binemeritat.