Pandantiv argint Make a wish

Argint 925, argilă polimerică

  • 139,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Închide ochii. Imaginează-ți ceea ce îți dorești, cu puterea motivației tale. E aproape real, pe retina din spatele pleoapelor închise, nu-i așa? Aproape că îl poți atinge. Aproape.
Știm sentimentul. Și pentru că nu avem întotdeauna o păpădie prin preajmă, în care să suflăm ori de câte ori vrem să dăm formă visului nostru, ne-am gândit să „fabricăm” una, pe care să o avem la purtător, în orice împrejurare.

Asa a apărut pandantivul din argint Make a Wish, decorat integral manual, din materiale de calitate, pentru ca tu să te bucuri de un produs complet. 
Delicat și inedit, pandantivul Make A Wish poate spune povestea dorințelor noastre ascunse, a motivației și a succesului, în modul ce mai frumos cu putință. Contrastul cromatic, deosebita meticulozitate cu care a fost creat, designul modern și simbolistica, toate fac din pandantivul din argint Make A Wish un produs statement numai bun de adăugat la colecția oricărei iubitoare de bijuterii.

Unde mai pui că se asortează de minune cu orice ținută, orice stil vestimentar abordat și orice vis gata de prefăcut în realitate?

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 20 mm, lungime lanț 40 cm
Culori negru, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review