Pandantiv argint Midnight Thoughts

  • 194,00 Lei

Disponibilitate: Comandă specială > 30 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cu un aer misterios, elegant, aproape taciturn, pandantivul de argint Midnight Thoughts își descoperă adevărata frumusețe doar celor sensibili la același gen de abordare.

Pentru o cât mai fidelă reprezentare, vom face de această dată un exercițiu inedit și amuzant de imaginație - ce-ar fi dacă...? De-ar fi să îl transpunem în formă umană, pandantivul Midnight Thoughts ar fi probabil o doamnă frumoasă, brunetă, care citește mult și e atrasă mereu de intrigi filosofice. O femeie grațioasă, elegantă în apariție și în mișcări, care vorbește puțin, însă mereu la subiect și în momentul potrivit.

În forma sa actuală, însă, putem spune cu certitudine că pandantivul de argint Midnight Thoughts se va așeza de minune la gâtul oricărei iubitoare de frumos, de noapte și flori, de mister și poezie.

Modelat manual, cu peste cinzeci de petale, frunze si detalii sub un milimetru, într-o cromatică deosebită, pe fundalul puternic contrastant, de culoarea cerului întunecat, pandantivul Midnight Thoughts poartă parcă în el un anumit lirism și o muzicalitate de necontestat și imposibil de trecut cu vederea.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925 și argilă polimerică sau inox și argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 30 mm, lungime lanț 40 cm (pentru oricare varianta aleasa: de argint sau din inox)
Culori bleumarin, rosu, bej, albastru deschis, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv argint Midnight Thoughts

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv argint Midnight Thoughts

Scrie un review

Notă