Set argint Bright night

Argint 925, argilă polimerică, cristale

  • 259,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 259,00 Lei

Setul de argint Bright night, format dintr-o pereche de cercei rotunzi și un lanț cu pandantiv perfect asortat, îmbină două dintre elementele noastre preferate - florile și bolta înstelată, surprinsă ca într-o seară senină de vară. Fiind lucrat integral de mână, ca toate celalalte produse ale noastre, pe suport de argint, setul Bright night își caută purtătoarea perfectă, printre toate acele doamne delicate, cu eleganță subtilă, de inspirație romantică, care știu cât de mare diferență poate face un detaliu perfect plasat.

Metalul nobil, forma feminină, cromatica veselă și versatilă, micile petale create și plasate individual, cu grijă, pe fundalul albastru, plin de "steluțe" din particule strălucitoare, toate creează împreună acest produs delicat și de încredere, potrivit și celor mai pretențioase dintre caractere.

Cu gingășie, setul de argint Bright night poate complimenta și ținute de altfel anoste, așezându-se pe tine, ca purtătoare, în lumina potrivită, cea în care ai merita să te regăsești în fiecare zi!

Materiale: Argint 925, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul bazelor 18 mm, lungime lant de argint 40 cm
Culori: albastru, alb, verde
Ambalaj: cutie de bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review