Set argint Midnight Bloom

Argint 925, șnur bumbac, decorare handmade cu argilă polimerică

  • 239,00 Lei

Primește o reducere de 15% REDUCERE acum. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a obține codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 239,00 Lei

Setul din argint cu cercei și brățară Midnight Bloom, sunt o broderie inedită, surprinsă în aceste două mici opere de artă diafană.

Contrastul puternic între fundalul sobru, de culoare închisă, și caracterul vesel, jovial și delicat al florilor colorate modelate în punctul de atracție central, creează un tablou complet, absolut vibrant, de influență aproape renascentistă. Efectul estetic al bijuteriilor Midnight Bloom poate fi imposibil de trecut cu vederea, acestea reprezentând niște accesorii capabile să schimbe percepția privitorului asupra unui ansamblu vestimentar.

Minunat de asortat unei ținute monocrome, all black, sobre sau elegante, cât și unei rochii vaporoase, cu aer boem, setul de bijuterii Midnight Bloom se bucură de un maxim efect, de fiecare dată, și în orice combinație ar fi puși la încercare. Caracterul lor puternic, tema romantică și forma versatilă, delicată și extrem de feminină, pot reprezenta un potențial cadou cu adevărat inspirat pentru orice doamnă sau domnișoară îndrăgostită de artă, flori, și accesorii unicat.

Materiale: Argint 925, șnur bumbac, decorare handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: Cercei cu tortițe tip cârlig: diametrul 14 mm, lungime totală cercei 33 mm; Brățară cu șnur: diametru link argint - 12 mm, șnur bumbac cerat cu accesorii din argint, șnur reglabil pentru încheietura între 13 - 20 cm.
Culori: negru, rosu, roz, auriu, albastru, violet, alb, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii sau ambalare cadou
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review