Set bijuterii Royal Way

  • 139,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Setul Royal Way, format din pandantiv, cercei și brățară, însumează toate calitățile unui cadou inedit și elegant, ori ale unui răsfăț personal  binemeritat, cu parfum aristocratic. 

Lucrate integral manual și cu aceeași atenție la detalii cu care v-am obișnuit, fiecare dintre aceste piese de lux discret, ce compun setul Royal Way, vor pune în valoare o vestimentație clasică sau minimalistă, în modul cel mai rafinat cu putință. 

Suportul floral delicat, împreună cu formele grațioase, reprezentate grafic pe un fundal de albastru intens, creează o bază estetică ideală, puternică și ușor de asortat, deopotrivă, oricărei abordări stilistice a eleganței promovate de purtătoarea sa. 

Nu e nevoie să îți curgă prin vene sânge albastru, pentru a te simți ca o regină. E suficient un stil vestimentar curat, modern și elegant, în combinație cu accesoriile potrivite și o personalitate pe măsură. Iar setul Royal Way promite să se ridice la standardele optime, cât să nu mai fie nevoie să te gândești la cel puțin unul dintre aceste aspecte. 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925 (lanț, tortițe cercei), alamă placată cu argint (baze ovale), șnur bumbac
Dimensiuni şi detalii tehnice Lungime cercei 30 mm, lățime cercei 15mm, lungime lanț 40 cm, dimensiuni pandantiv 20mm x 15 mm, dimensiune link brățară 17 mm x 15 mm, șnur reglabil
Culori bleumarin, alb, albastru turcoaz, gri
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set bijuterii Royal Way

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set bijuterii Royal Way

Scrie un review

Notă