Materiale
1 5
2 1
3 1
Motive
9 2
Preț
Preț: Lei200 Lei249

Seturi argint

Set argint Bright night
210,00 Lei Fără TVA: 210,00 Lei

Setul de argint Bright night, format dintr-o pereche de cercei rotunzi, de mici dimensiuni, și un lanț cu pandantiv perfect asortat, îmbină două dintre elementele noastre preferate - florile și bolta înstelată, surprinsă ca într-o seară senină de vară. Fiind lucrat integral de mână, ca toate celalal..

Adaugă în Coş
Set argint Purple Mood
249,00 Lei Fără TVA: 249,00 Lei

Setul de argint Purple Mood ți se dedică ție, iubitoarei sofisticate de frumos, melancolicei și spiritualei, femeii elegante și deosebite, indiferent de vârstă!  Culoarea mov este considerată a fi culoarea regilor, culoarea bogăției, a demnității, dar și a pasiunii, romantismului și emoțiilor. Mo..

Adaugă în Coş
Set argint cu cristale Swarovski Precious Bride
225,00 Lei Fără TVA: 225,00 Lei

Orice mireasă își dorește să fie cât mai deosebită în ziua în care va spune DA, răspicat, propriului basm cu happy-end. Fiecare femeie își dorește să se prezinte atât de frumoasă încât să le taie respirația invitaților pentru câteva fracțiuni de secundă, iar inima viitorului soț să sară peste o băta..

Adaugă în Coş
Set argint Enchanted Flowers
235,00 Lei220,00 Lei Fără TVA: 220,00 Lei

Setul de argint Enchanting Flowers este frumos, colorat și unic precum spiritul tău! Atât de primăvăratic cât să lumineze orice încăpere, atât de inedit cât să însuflețească orice ținută, indiferent ce stil ai aborda.  Setul de argint Enchanting Flowers este lucrat integral de mână, cu pasiune și..

Adaugă în Coş
Set argint Flower Island
220,00 Lei Fără TVA: 220,00 Lei

Delicat, elegant și foarte fresh, datorită combinației cromatice deosebite, setul de argint Flowers Island este fără doar și poate o alegere minunată pentru o domnișoară sau o doamnă tânără - în spirit, evident, că în vârstă nu credem. Nu când vine vorba de orice înseamnă o expresie a stilului perso..

Adaugă în Coş
Set argint placat cu aur Sunflower
220,00 Lei200,00 Lei Fără TVA: 200,00 Lei

Așa-i că ți-ai dori o vară fără sfârșit? Și noi! Și chiar de nu am reuși să facem asta posibil la propriu, te putem ajuta să arăți oricând ca desprinsă dintr-un tablou idilic de vacanță. Setul de argint Sunflower, creat cu măiestrie și dragoste, din argint placat cu aur, modelat din argilă, îți v..

Adaugă în Coş
Set argint Spring Blossom
239,00 Lei Fără TVA: 239,00 Lei

Ți se pare că iarna nu se mai sfârșește, iar dorul de primăvară te cuprinde parcă mai puternic decât oricând? Ieși din anonimat cu setul de argint Spring Blossom și poartă puțin parfum de primăvară cu tine, oriunde vei alege să mergi!  Modelat manual cu flori parcă aduse direct de pe un câmp înmi..

Adaugă în Coş
Seturi argint 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Seturi argint Atellier

În paginile acestei categorii, veți putea găsi cele mai deosebite variante de bijuterii set din metal prețios, create în atelierul nostru, decorate manual cu "broderii" rafinate din argilă polimerică, ba chiar cristale Swarovski și mărgele de sticlă, pe alocuri, pentru cadouri deosebite și răsfățuri personale veritabile.

Știm că nu e niciodată ușor să asortezi bijuteriile astfel încât să pară a fi din același "film". Adeseori, într-o abordare casual, de zi cu zi, poate nu alegem să purtăm decât una sau două piese cu care nu putem da greș. De cele mai multe ori însă, dorința de a merge la sigur ne aruncă într-o zonă a anonimatului, a pieselor departe de a fi remarcabile și lesne de trecut cu vederea.

Astfel că sunt ocazii unde nu ne permitem să lăsăm să se întâmple asta, unde accesoriile dictează reușita ori, din contră, eșecul unui întreg ansamblu vestimentar, pe care nu ni-l dorim altfel decât memorabil. Fix pentru acele momente speciale, și fiindcă știm că nu ne putem dezice de puterea detaliilor, am creat aceste seturi din argint de cea mai înaltă calitate, ce ți se vor dovedi aliați de nădejde în orice apariție de acum încolo, ce va părea mereu studiată, cu minim de efort.

Lasă-ne să devenim asul din mâneca ta!