Set argint Purple Mood

Argint 925, argila polimerica

  • 279,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Livrare prin curier: GRATUITĂ

Setul de argint Purple Mood ți se dedică ție, iubitoarei sofisticate de frumos, melancolicei și spiritualei, femeii elegante și deosebite, indiferent de vârstă! 

Culoarea mov este considerată a fi culoarea regilor, culoarea bogăției, a demnității, dar și a pasiunii, romantismului și emoțiilor. Movul este de asemenea culoarea atribuită persoanelor marcate de spiritualitate, celor cărora le place să învețe din experiențe și să caute sensul ascuns al vieții.

Din străbuni, se credea că această culoare are puterea de a influența psihicul – prin temperarea stărilor de anxietate și moderarea agresivității, dar și trupul – prin întărirea sistemului imunitar și reglarea tensiunii arteriale.

Noi nu știm dacă setul de argint Purple Mood poate influența toate aceste aspecte ale vieții celei ce alege să o poarte, dar suntem siguri că vor ajunge să reprezinte piese de rezistență în colecția oricărei iubitoare de bijuterii. Lucrat integral de mână, din argint și deosebite detalii florale din argilă polimerică îmbogățite subtil cu cristale Swarovski, setul de argint Purple Mood este un accesoriu rafinat și memorabil, ce poate reprezenta exact accentul de care avea nevoie stilul tău, fie el romantic, boho sau clasic și elegant. 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argila polimerica
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazelor de argint 18 mm, bratara din lant de argint, reglabilă
Culori roz, mov, violet
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă