Set argint Spring Blossom

  • 239,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Ți se pare că iarna nu se mai sfârșește, iar dorul de primăvară te cuprinde parcă mai puternic decât oricând? Ieși din anonimat cu setul de argint Spring Blossom și poartă puțin parfum de primăvară cu tine, oriunde vei alege să mergi! 

Modelat manual cu flori parcă aduse direct de pe un câmp înmiresmat, trezit la viață sub razele calde ale unui soare blând, setul de argint va fi piesa de rezistență ce va accesoriza ținuta ta într-un mod pe cât de elegant, pe atât de original. Setul de argint format din cercei cu șurub, pandantiv și lanț este realizat integral manual, cu migală și maximă atenție la detalii, pentru ca tu să te poți bucura de tot ce e mai bun, atât ca factor estetic, cât și din punct de vedere calitativ, așa cum te-am obișnuit.

Oferă-ți o mică bucurie și comandă acest set de argint unicat cu flori vesele, în nuanțe de mov și verde, sau oferă-l cadou unei persoane dragi sufletului tău și redă culoarea până și celei mai mohorâte zile. 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Cercei cu diametrul de 18 mm, sistem de închidere cu șurub de dimensiuni mari pentru confort; Pandantiv cu diametrul 20 mm; Lanț cu lungimea de 40 mm
Culori verde, roz, mov, violet, vișiniu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set argint Spring Blossom

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set argint Spring Blossom

Scrie un review

Notă