Set argint Spring Blossom

Argint 925, argilă polimerică

  • 279,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: GRATUITĂ

Ți se pare că iarna nu se mai sfârșește, iar dorul de primăvară te cuprinde parcă mai puternic decât oricând? Ieși din anonimat cu setul de argint Spring Blossom și poartă puțin parfum de primăvară cu tine, oriunde vei alege să mergi! 

Modelat manual cu flori parcă aduse direct de pe un câmp înmiresmat, trezit la viață sub razele calde ale unui soare blând, setul de argint va fi piesa de rezistență ce va accesoriza ținuta ta într-un mod pe cât de elegant, pe atât de original. Setul de argint format din cercei cu șurub, pandantiv și lanț este realizat integral manual, cu migală și maximă atenție la detalii, pentru ca tu să te poți bucura de tot ce e mai bun, atât ca factor estetic, cât și din punct de vedere calitativ, așa cum te-am obișnuit.

Oferă-ți o mică bucurie și comandă acest set de argint unicat cu flori vesele, în nuanțe de mov și verde, sau oferă-l cadou unei persoane dragi sufletului tău și redă culoarea până și celei mai mohorâte zile. 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Cercei cu diametrul de 18 mm, sistem de închidere cu șurub de dimensiuni mari pentru confort; Pandantiv cu diametrul 20 mm; Lanț cu lungimea de 40 cm
Culori verde, roz, mov, violet, vișiniu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review