Set argint handmade cu flori Spring Blossom

Argint 925, argilă polimerică

  • 298,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 298,00 Lei

Ți se pare că iarna nu se mai sfârșește, iar dorul de primăvară te cuprinde parcă mai puternic decât oricând? Ieși din anonimat cu setul de argint Spring Blossom și poartă puțin parfum de primăvară cu tine, oriunde vei alege să mergi! 

Modelat manual cu flori parcă aduse direct de pe un câmp înmiresmat, trezit la viață sub razele calde ale unui soare blând, setul de argint va fi piesa de rezistență ce va accesoriza ținuta ta într-un mod pe cât de elegant, pe atât de original. Setul de argint format din cercei cu șurub, pandantiv și lanț este realizat integral manual, cu migală și maximă atenție la detalii, pentru ca tu să te poți bucura de tot ce e mai bun, atât ca factor estetic, cât și din punct de vedere calitativ, așa cum te-am obișnuit.

Oferă-ți o mică bucurie și comandă acest set de argint unicat cu flori vesele, în nuanțe de mov și verde, sau oferă-l cadou unei persoane dragi sufletului tău și redă culoarea până și celei mai mohorâte zile. 

Materiale: Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: Cercei cu diametrul de 18 mm, sistem de închidere cu tortițe închise tip leverback; Pandantiv cu diametrul 20 mm; Lanț cu lungimea de 42 cm.
Culori: verde, roz, mov, violet, vișiniu
Ambalaj: cutie pentru bijuterii sau împachetare cadou
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review