Set argint Enchanted Flowers

Argint 925, argilă polimerică

  • 269,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: GRATUITĂ

Setul de argint Enchanted Flowers este decorat integral de mână (handmade), cu pasiune și pricepere, din materiale de calitate și cu maximă atenție acordată fiecărui detaliu. 

Pentru setul de argint Enchanted Flowers s-a folosit o bază de culoare albastru-turcoaz pe care s-au modelat flori în diferite nuanțe de roz, o combinație de culori ce va adăuga puncte de lumină și culoare ținutei tale.  Acest set de argint este creat manual, prin tehnica broderiei, fiecare petală, frunză sau detaliu de pe acest pandantiv sunt modelate manual și așezat atent, cu delicatețe, folosind un ac împreună cu alte unelte fine.

Prin procesul amplu de creație oferă unicitate fiecărui produs, nicio lucrare neputând fi recreată cu fidelitate de 100%.

Niciodată nu ți-a stat mai la îndemână un cadou mai inspirat, meșteșugit cu dragoste special pentru viitoarea purtătoare.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazei rotunde 18 mm, lungime totală cercei 30 mm, lungime lanț 40 cm cercei: tortițe inchise - sistem de inchidere leverback, baza rotundă mobilă
Culori albastru-turcuaz, roz, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review