Set argint Purple Mood

  • 279,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 279,00 Lei

Setul de argint Purple Mood ți se dedică ție, iubitoarei sofisticate de frumos, melancolicei și spiritualei, femeii elegante și deosebite, indiferent de vârstă! 

Culoarea mov este considerată a fi culoarea regilor, culoarea bogăției, a demnității, dar și a pasiunii, romantismului și emoțiilor. Movul este de asemenea culoarea atribuită persoanelor marcate de spiritualitate, celor cărora le place să învețe din experiențe și să caute sensul ascuns al vieții.

Din străbuni, se credea că această culoare are puterea de a influența psihicul – prin temperarea stărilor de anxietate și moderarea agresivității, dar și trupul – prin întărirea sistemului imunitar și reglarea tensiunii arteriale.

Noi nu știm dacă setul de argint Purple Mood poate influența toate aceste aspecte ale vieții celei ce alege să o poarte, dar suntem siguri că vor ajunge să reprezinte piese de rezistență în colecția oricărei iubitoare de bijuterii. Lucrat integral de mână, din argint și deosebite detalii florale din argilă polimerică îmbogățite subtil cu cristale Swarovski, setul de argint Purple Mood este un accesoriu rafinat și memorabil, ce poate reprezenta exact accentul de care avea nevoie stilul tău, fie el romantic, boho sau clasic și elegant. 

Materiale: Argint 925, argila polimerica
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul bazelor de argint 18 mm, bratara din lant de argint, reglabilă
Culori: roz, mov, violet
Ambalaj: cutie de bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review