Brățară argint Sparkling Unicorn

  • 198,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Legenda spune că e suficient să îl privești, și îl vei putea auzi chicotind. Stai să vezi cum e să îl porți! Noi spunem că nu e cazul să ne crezi pe cuvânt. Vrei să arăți așa cum te simți, să fii unică și nonconformistă, ori să poți aborda oricând vrei un look ca de festival? Atunci brățara de argint Sparkling Unicorn este creată special pentru tine!

Lucrată cu mâini îndemânatice și spirit colorat, integral manual, din argint și argilă polimerică, brățara Sparkling Unicorn reprezintă una dintre cele mai frumoase variante de exteriorizare a copilului nostru interior, a voioșiei și a pozitivismului, a speranței și libertății care ne caracterizează.

Pentru că în viață vom fi peste de multe ori nevoiți să renunțăm la fragmente de suflet, însă nu vom fi niciodată cu adevărat bătrâni sau săraci, atâta vreme cât vom pleca urechea, măcar din când în când, și la ce are de spus copilul din interiorul nostru.

Inutil să vă spunem că acest tip de brățară se potrivește de minune și mai tinerelor domnișoare, nu? Ele sigur nu ar avea nevoie de convingere. 

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argila polimerică, perle Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazei 18 mm, brațară cu 3 lanțuri de argint cu lungimea aproximativa de 16 cm, cu prelungile de 3,5 cm
Culori alb, roz, auriu, crem
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Brățară argint Sparkling Unicorn

Pune o întrebare

Review-uri (0) Brățară argint Sparkling Unicorn

Scrie un review

Notă