Brățară argint Poppy Passion

  • 179,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 179,00 Lei

Așa cum se relevă încă din titlu, brățara de argint Poppy Passion e despre iubirea pentru minunatele și fragilele flori roșii și pasiunea pe care o reprezintă.

În culturile străvechi, macul este des întâlnit, având una dintre cele mai diverse simbolistici. Astfel, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii îi considerau chiar adjuvanți în tratarea rănilor sufletești, dobândite din dragoste, iar grecii îi vedeau ca pe un semn al fertilităţii, dătători de sănătate şi de putere.

Având semnificaţii dintre cele mai variate, macul simbolizează frumuseţea şi gingăşia persoanei căreia îi este oferit, fiind considerat, până în zilele noastre, floarea dragostei pasionale. Iată de ce nu poți da greș cu un astfel de cadou, creat cu deosebită migală, pentru femeia iubită.
Brățara de argint Poppy passion este lucrată integral de mână și se dedică oricărei femei în care focul interior arde mai tare decât ar spune-o orice aparență, femeii cu spirit puternic și suflet ușor ca o petală de mac.

Materiale: Argint 925, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul bazei 12 mm in interior si 14 mm in exterior, bratara de argint reglabilă (diametrul interior aproximativ 6,5 cm)
Culori: alb, rosu, roz, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: vara  flori mac  maci