Materiale
1 31
2 2
3 9
8 1
Tip închizători
18 4
19 4
Culori cristal Swarovski
13 3
14 2
16 1
17 1
15 2
Motive
9 23
10 4
11 1
Preț
Preț: Lei59 Lei175

Cercei argint

Cercei din argint 925, cercei unicat lucrați handmade cu dragoste și pricepere pentru toate gusturile, ocaziile, personalitate sau stil unic, creaţii originale.

Cercei argint 1 - 39 din 41 (2 pagini)

Cercei argint Atellier

Cerceii noștri sunt lucrați handmade pe bază de argint 925, nefăcând rabat nici de la estetică, nici de la calitate, așa cum v-am obișnuit. Tocmai din acest motiv, cercerii din argint nu reprezintă doar niște accesorii moderne și de efect, ci și o investiție preţioasă pe termen lung.

Utilizarea argintului 925 în cercei a fost de-a lungul istoriei mai degrabă un privilegiu al claselor nobiliare. Aceasta pentru că și argintul, similar aurului, este un metal prețios care în afară de aspectul deosebit, poate constitui o achiziţie care nu se depreciază.

Cerceii de argint Atellier sunt unicat, lucrați cu dragoste și priceperea dobândită în urma anilor de experiență, dedicare și execuție. Realizarea lor se poate traduce în zeci de ore de lucru, însă nu am schimba nicio secundă. Până la urmă, avea mare dreptate Confucius când spunea: "dacă-ți place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viața ta". E valabil și pentru noi, și credem că asta se vede în rezultatele noastre.

Printre paginile ce ți se deschid un față, poți găsi cercei din argint unicat, pentru toate gusturile și toate ocaziile, pentru orice tip de personalitate sau stil. Orice femeie are, la modul cel mai frumos cu putință, mai multe fețe, toate la fel de naturale. Fiecare dintre noi are momente în care își lasă descoperite vulnerabilitatea și latura sensibilă, ori în care se arată jucăușă și copilăroasă, elegantă și profesionistă, ori are nevoie să se simtă admirată, sexi și seducătoare.

Alege să fii distinctă, alege să fii tu, iar noi îți vom oferi cu drag bijuteria care să îți oglindească perfect frumusețea unică, indiferent de look-ul pe care îți dorești să îl abordezi.