Cercei argint Charming Colours

Argint 925, argilă polimerică

  • 159,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 159,00 Lei

Îți plac stilurile florale, romantice, poate cu influențe boho chic, ai o ținută uni pe care cauți sa o scoți din anonimat, sau poate doar vrei să îți mai păstrezi primăvara alături, pentru încă o vreme? Ce zici de întregul an?

Cerceii de argint Charming Colours pot fi aliatul tău de nădejde, indiferent în care din aceste situații te regăsești. Și sigur multe altele. Doar imaginația ta este limita.

Creați integral de mână (handmade), petală cu petală, pe suport de argint, Charming Colours pot scoate oricând veselia la înaintare, în orice împrejurare, și pot da o nouă viață până și celei mai anoste ținute. Unde mai pui că printre puterile lor magice se numără și sporirea pozitivismului celor din jur, nu doar cea a purtătoarei. 

Nu se spune degeaba că zâmbetul poate fi un accesoriu de impact; și credem că e mai ușor să zâmbești atunci când porți o bucățică de primăvară cu tine, oriunde ai merge.

Materiale: Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 14 mm, lungime totala 23 mm, tortițe cercei inchise - sistem de inchidere leverback
Culori: roz închis, galben, albastru, violet, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review