Cercei argint cu cristale Swarovski Amethyst Drops

  • 155,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

LIVRARE GRATUITĂ promoţie până la 28-Feb-2019

Urmează un eveniment elegant la care vrei să strălucești, în adevăratul sens al cuvântului? Atunci se cuvine să poți face asta, simțindu-te cea mai frumoasă! Cerceii de argint și cristale Swarovski Amethyst Drops sunt creați special pentru aceste momente, fiindcă știm cât de mult contează detaliile, pentru impactul general al oricărui ansamblu vestimentar. Lucrați integral de mână, cu o extraordinară migală, decorați cu cristale prețioase Swarovski și mărgele de sticlă, cerceii Amethyst Drops pot contura și completa ținuta și zâmbetul tău, în cel mai rafinat mod cu putință.

Forma sofisticată, alegerea cromatică deosebită și materialele de o incontestabilă calitate din care a fost creată, fac din această pereche de cercei o alegere minunată pentru orice ocazie în care puțin lux și un strop de strălucire este tot ceea ce mai ai nevoie pentru o apariției absolut memorabilă.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 11 mm, lungime 47 mm
Culori ametist, negru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Amethyst Drops

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Amethyst Drops

Scrie un review

Notă

#bijuterie unicat handmade

Artizanat în fiecare bijuterie
inspiraţie unicată şi realizare handmade


Crearea fiecărei bijuterii necesită între 4 și 24 ore de muncă minuţioasă, îndemânare și atenție la detalii.
Ne inspiră natura bogată și diversă, gesturile de tandrețe din fiecare zi, familia, emoțiile umane și arta contemporană, pe care le transformăm în mici tablouri de culori vii, menite să îți reflecte perfect personalitatea și să îți redea tonicitatea.