Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter

  • 129,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei (livrare gratuit─â la o comand─â peste 190 Lei)

Crea╚Ťi prin aceea╚Öi tehnic─â handmade care ne reprezint─â, cu cea mai mare aten╚Ťie acordat─â fiec─ârui detaliu, cerceii de argint ╚Öi cristale Swarovski Pink Glitter sunt un melanj deosebit de elegan╚Ť─â ╚Öi culoare, veselie ╚Öi unicitate.

Jocul cromatic inedit, creat de dispunerea cristalelor ├«n efect de degrade sau ombre, dar ╚Öi forma rotund─â, lucreaz─â ├«n favoarea versatilit─â╚Ťii, astfel c─â cerceii de argint ╚Öi cristale┬áSwarovski Pink Glitter se dovedesc a fi practici ├«ntr-o mul╚Ťime de contexte, flat├ónd ╚Ťinute din cele mai diverse, de la o rochie de gal─â la una vaporoas─â, de var─â, ╚Öi p├ón─â la o vestimenta╚Ťie mai sobr─â, office. De asemenea, datorit─â avantajului cromatic, cerceii de argint cu cristale Swarovski Pink Glitter sunt cu siguran╚Ť─â potrivi╚Ťi purt─âtoarelor de orice v├órst─â, dovedindu-se a fi ╚Öi un cadou inspirat, elegant ╚Öi rafinat.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comand─â. Pot exista u╚Öoare diferen╚Ťe ├«ntre produsul comandat de dumneavoastr─â ╚Öi produsul afi╚Öat ├«n poze. ├Äncerc─âm s─â ne asigur─âm c─â fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, ├«ns─â fiecare monitor poate afi╚Öa culorile pu╚Ťin diferit, astfel c─â este posibil ca ceea ce vede╚Ťi pe ecran s─â difere foarte u╚Öor fa╚Ť─â de culorile produsului original.

Detalii despre aceast─â bijuterie
Materiale Argint 925, cristale Swarovski, ciment special pentru cristale
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 14 mm, lungime 20 mm
Culori cristale în culorile: cristal, roz, roz deschis, fuchsia, ruby
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter

Scrie un review

Not─â