Cercei Enchanted Flowers

Din Argint 925, argil─â polimeric─â

  • 179,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Cerceii de argint Enchanting Flowers sunt frumo╚Öi, colora╚Ťi ╚Öi unici precum spiritul t─âu! At├ót de prim─âv─âratici c├ót s─â lumineze orice ├«nc─âpere, at├ót de inedi╚Ťi c├ót s─â ├«nsufle╚Ťeasc─â orice ╚Ťinut─â, at├ót de versatili c├ót s─â nu fie nevoie s─â te despar╚Ťi de ei, indiferent ce stil ai aborda. At├ót. ╚śi nimic mai mult.┬á

Ca toate celelalte produse pe care le po╚Ťi reg─âsi pe acest site, cerceii de argint cu flori Enchanting Flowers sunt lucra╚Ťi integral de m├ón─â, cu pasiune ╚Öi pricepere, cu maxim─â aten╚Ťie acordat─â fiec─ârui detaliu.

Prin procesul amplu de crea╚Ťie se asigur─â unicitatea fiec─ârui produs, nicio lucrare neput├ónd fi recreat─â cu fidelitate de 100%. Spre deosebire de multe alte domenii ├«ns─â, aici tr─âim avantajul de a nu fi nevoie de fidelitate - ba chiar din contr─â - c├ónd vine vorba de micile ╚Öi pre╚Ťioasele noastre bijuterii.

Niciodat─â nu ╚Ťi-a stat mai la ├«ndem├ón─â un cadou mai inspirat, me╚Öte╚Öugit cu dragoste special pentru viitoarea sa purt─âtoare. A╚Öa c─â ce mai a╚Ötep╚Ťi?

 

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 18 mm, lungime total─â 30 mm, torti╚Ťe ├«nchise - sistem de ├«nchidere leverback, baz─â rotund─â mobil─â
Culori albastru-turcuaz, roz, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â